Vinn et valgfritt PT-studie i USA, Bali, Sydney eller Norge

GoStudy Sport og Fitnessbloggen leverer premien til en verdi fra kr 59.900,-.

Image12

I hele april kan du være med på konkurransen om å vinne denne premien med Fitnessbloggen og GoStudy Sport. Du kan vinne et PT-studie hvor både fly, opphold, PT-sertifisering og studiet i 3 måneder er inkludert enten ved IMG Academy i Florida, USA, Bali, Sydney eller i Norge.

GoStudy Sport sin PT-utdannelse er en av de markedsledene på sertifiseringen innen PT-faget, så her får du alt du trenger for å jobbe som PT. Du får også en internasjonal sertifisering som kan brukes over hele verden. GoStudy Sport sin PT-utdannelse gir deg som har studiekompetanse 30 studiepoeng ved endt eksamen og studiet er anerkjent både av ELIXIA, SATS og EVO for å nevne noen.

For å delta trenger du kun å gjøre disse to enkle stegene:

Steg 1) Repost bilde under eller følg GoStudy på Facebook

Last enkelt og greit ned bildet under og del det på Instagram. Tagg det med følgende 4 tagger: #gostudy99 #fitnessbloggen #jeghåperåvinne, og stedet du ønsker å reise og studere, for eks. #USA.

Om du ikke bruker Instagram er det selvfølgelig helt greit, og du kan heller velge å følge GoStudy på Facebook.

01CF4CDB.962E01A0

Steg 2) Bidra med ditt beste tips eller råd innen helse, trening eller kosthold

Har du det rette drivet for å hjelpe andre å bedre seg selv? Oppgaven er rett og slett å dele noe de andre leserne av Fitnessbloggen har nytte av. Enten det er treningstips, noe med matlaging, eller stort sett hva som helst. Overrask oss og vær kreativ!

Du velger selv hvordan du ønsker å formidle tipset:

 • Tips i form av vanlig tekst.
 • Bilder og illustrasjoner som viser frem noe.
 • Videoer du poster på Instagram, Facebook, eller YouTube.

Sørg for at vi får det med oss tipset ved å lenke til det i kommentarfeltet under eller bruke hashtaggene.

Vinneren velges av Fitnessbloggen og GoStudy i slutten av april. Det er selvfølgelig lov å delta med flere bidrag, og vi trekker en vinner blant de bidragene vi liker best. :)

image20

Informasjon om premien og GoStudy Sport

Treningsfasiliteter

Treningsfasilitetene til GoStudy Sport skiller seg kraftig fra de andre leverandørene av PT-studier på markedet idag. De er opptatt av at studentene skal både få det beste av fasiliteter og på bakgrunn av dette leverer de i dag de beste treningsfasilitetene som er å oppdrive på markedet. I Florida, USA samarbeider de med en av verdens største og beste utdanningsinstutisjoner innen helse, fitness og idrett, IMG Academy.

Image5

Kvalitet

GoStudy Sport er opptatt å levere den beste PT-utdannelsen i Norge. Dette gjør de i samarbeid med Høgskolen i Nesna og treningskjeden ELIXIA.

Sertifisering

GoStudy Sport er idag markedsledene på sertifseringer innen PT-faget. Du vil få Internasjonal sertifisering gjennom EHFA hvor du får både Fitness Instructor Level 3 og Personal Trainer EQF LEVEL 4. I tilllegg kan du få NASM samt IGNITE 360 sertifisering. Du har også mulighet til å bli Les Mills sertifisert samt få CrossFit L1 sertifisering. Om du har generell studiekompetanse vil du også få 30 studiepoeng som du kan benytte i en videre bachelorgrad. Dette medfører at du skal være godt rustet til å ta fatt på jobb som PT både i et internasjonalt marked samt på det norske markedet.

CrossFit-utdanning

GoStudy Sport følger også trenden i markedet og tilbyr Personlig Trener utdanning med mulig CrossFit L1 sertifisering ved CrossFit North Head i Sydney.

Om du er interessert i CrossFit er naturligvis dette midt i blinken, og blant andre Suzanne Svanevik skal studere i Sydney »

EHFA-sertifisering

Ved alle GoStudy Sport sine studier vil du få EHFA sertifisering som gir deg mulighet til å jobbe på et internasjonalt marked. Les mer om det her »

Med GoStudy Sport får du blant annet

 • En PT-utdannelse som er annerkjent av både ELIXIA, SATS og EVO.
 • Totalpakker som sikrer gode priser
 • Støtte fra Lånekassen
 • Benytte studiepoeng i en bachelorgrad
 • EHFA sertifisering
 • Sertifisering for å jobbe i Norge
 • NASM sertifisering
 • IGNITE360 sertifisering
 • Mulig CrossFit L1 Sertifisering
 • 30 ECTS studiepoeng
 • 30 studiepoeng ved bestått eksamen
 • Muligheter for videre utdannelse på høgskole/universitetsnivå
 • Tett faglig oppfølgning av verdens beste trenere
 • Tilgang til 1800 mål med “high end” treningsfasiliteter
 • 1000m2 vektrom
 • Tilgang til 13 fotballbaner og 50 tennisbaner
 • Trene med eliten av toppidrettsutøvere i verden
 • 600 ansatte spesialister fordelt på 700 studenter
 • Bo like ved USAs fineste strand Siesta Key Beach
 • GoStudy Sport innlosjerer sine studenter i flotte leiligheter på IMG Academy

GoStudy Sport USA med NASM og IGNITE360

GoStudy Sport sine fasiliteter i USA, IMG Academy, er blant verdens beste treningsfasiliteter. Fordelt på 1800 mål finner du fantastisk velholdte fasiliteter i toppsjiktet. Her vil du ha tilgang til 13 fotballbaner, 50 tennisbaner, 1000 m2 med vektrom, og egen friidrettsarena for å nevne noe. Les mer om GoStudy Sport sin satning i USA »

GoStudy Sport Bali med Les Mills sertifisering

Med tilgang til de beste treningsfasilitetene på Bali og fokus på høy faglig kvalitet, skal ingenting stå i veien for at du skal få fullt utbytte av din utdanning som personlig trener i utlandet. Studiene er levert av Høgskolen i Nesna, i samarbeid med Norges største treningskjede ELIXIA, og gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen. Les mer om GoStudy Sport på Bali »

GoStudy Sport Sydney ved Crossfit North Head

GoStudy Sport følger trenden i fitnessbransjen, og tilbyr nå som første og eneste aktør, en utdanning som Personlig Trener med sertifisering i CrossFit. Dette er treningsformen «alle vil drive med», og som har den største veksten i bransjen. Dette ser vi gjennom den eksplosive tilveksten av nye CrossFitbokser, i tillegg til at flere og flere treningssentre i dag tilbyr en eller annen form for CrossFit. Ved siden av å bli utdannet som Personlig Trener, får du kursing og mulighet til sertifisering i CrossFit Level 1 som er kravet for å jobbe som instruktør i CrossFit. Les mer om GoStudy Sport sitt tilbud i Sydney »

GoStudy Sport med PT-studier i Norge

GoStudy har levert norske høgskolestudier i utlandet siden 1999, men er nå også tilgjengelig på det norske markedet. GoStudy har sendt omlag 6000 studenter til eksotiske steder som Bali, USA, Brasil, Mexico, Cuba, Verbier og Sydney de seneste årene. GoStudy Sport har idag mange tidligere studenter ansatt ved treningssentre over hele landet. Les mer om GoStudy Sport sitt tilbud i Norge »

Da har du sett en del om premiene, så er det bare å slenge seg på konkurransen og håpe på det beste. Lykke til! :)

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.