Kom deg ut av sofaen og delta på høstens råeste hinderløp

Bli med på Norges råeste hinderløp.

gjorme

Foto: Elizabeth S. Lingjærdet

Sett av helgen 23. – 24. august, da arrangeres nemlig Viking race på Tryvann. Lørdag 23. august går et 5-kilometersløp, og Søndag 24. august går det lengre 10-kilometersløpet for de som vi utfordre seg litt ekstra.

Hva er Viking Race?

Viking race er et hinderløp som utføres i skogen hvor vikingene visstnok ferdest for 1000 år siden. Hinderløypen holdes hemmelig fram til startskuddet går:

“Mennesket vet lite” er også hovedtanken bak Viking Race – Norges største hinderløp. Som deltaker vet man lite når man står på startstreken til et Viking Race: Man vet ikke hva slags hinder man kan forvente, eller rekkefølgen på disse. Til og med løypekartet blir holdt hemmelig. Dog, etter å ha fullført Viking Race vil mennesket vite mer.»

Dette er en gylden mulighet for å komme seg ut av sofaen og ut i skogen hvor du fårlogo krabbe i gjørme, klatre i tau, og leke i skogen som om du var 7 år igjen.

«I tillegg til hindere som vegger og tauklatring har Viking Race “norrøne hinder” som 4 meter høye “troll bars”, einherjer & valkyrijer, Lokes fiskegarn, og mer! For å få et autentisk vikingtema så samarbeider Viking Race med UiO Kulturhistorisk Museum (Vikingskip museet) som, i tillegg til andre ting, har med seg sverd og skjold som folk kan prøve i løpslandsbyen.»

LES MER OM ARRANGEMENTET OG HVORDAN MAN MELDER SEG PÅ HER: Viking Race

Foto: Ronny Bugtene

Foto: Ronny Bugtene

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.