Tine lanserer sjokolademelk med 51 gram protein pr liter

Kropp og trening er i vinden, og det syntes på årets matnyheter.

styrkkakao

596525_800_712

Nå er mange av årets matnyheter ute i butikkene rundt om i landet. De fleste har vel fått med seg at det for et år siden ble lansert Tine Styrk, men som neppe helt fant sin plass siden man strengt tatt bare kunne drikke litt mer vanlig melk om man ønsket mer protein for en rimeligere penge.

Nå prøver de igjen med en variant som har sjokoladesmak, og det er vel ikke utenkelig at de har fått med seg hvor populært det er å drikke sjokolademelk etter trening. Begge typene Styrk kommer nå også i det de kaller «på farten»-størrelser.

Vi ønsker det selvfølgelig velkommen med produkter som gjør det blir enklere å få i seg litt ekstra proteiner, og selv om det alltid finnes billigere løsninger så virker dette som et fint alternativ til å rive med seg en (overpriset) ferdigblandet treningsdrikk etter trening.

Næringsinnhold i Tine Styrk Kakao (per 100 gram)

Energi (kcal) 45
Protein 5,1 g
Karbohydrat 5,6 g
-hvorav sukkerarter 5,5 g
Fett 0,2 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
Kalsium 176 mg (22 %)

Andre matnyheter

Fra Tine kommer det også en ny mellommåltidsserie med navnet 14 (fordi man visstnok skal spise de kl 14:00), som vi tipper mange vil sette pris på. Her er det nye Cottage Cheese-varianter, gresk yoghurt og havregrøt. Og til slutt så kommer det et par nye YT-produkter.

tine2014

Har du testet noen av de nye produktene enda? 23 Svar

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.