Motivasjon: Suzanne Svanevik, jenta som er sterkere enn deg [video]

Suzanne Svanevik (18) fra Loddefjord i Bergen er kanskje Norges mest kjente CrossFiter. På bursdagen sin publiserte hun en ny motivasjonsvideo.

Motivasjon: Suzanne Svanevik fra Bergen er kanskje den tøffeste 18-åringen i hele Norge. Hun ble på rekordtid kjent da treningssenteret hun trener på publiserte en treningsvideo av henne som til nå har fått over 17 millioner (!) visninger på YouTube.

Nå er den sprudlende og sjarmerende 18-åringen ute med en ny video – regissert av Bergen Performance Center, et treningsstudio som vil se dagens lys på nyåret 2014.

Suzanne Svanevik

  • Alder: 18 år
  • Høyde: 152 cm.
  • Vekt: 52 kg.
  • Bosted: Loddefjord
  • Bakgrunn: Turn og gymnastikk
  • Treningserfaring: 3 år med CrossFit.
  • Mål for høst 2013: CrossFit Open og flere styrkeløft-konkurranser

17 millioner visninger på YouTube

Fitnessbloggen: For en stund tilbake publiserte treningsstudioet ditt en video som til nå har blitt visst 17 millioner ganger på videonettstedet YouTube. Hvordan har du merket dette?

Suzanne: Jeg merker det egentlig hele tiden både på facebook, mail og instagram. Jeg får meldinger daglig! Det er også ganske artig når folk gjenkjenner meg fra videoen på gaten.

Fitnessbloggen: Har du gjort deg noen planer framover – hva er målet for høsten 2013?

Suzanne: For øyeblikket er jeg veldig nøye med kostholdet for å komme i bedre form fordi jeg skal til USA for å spille inn en treningsvideo. Foruten det er målet å prestere best mulig, mestre nye øvelser og bevegelser og bli sterkere. Jeg vil bli god i alt.

Jeg har også planer om å delta på noen styrkeløftstevner og hevde meg litt innenfor det, og selvsagt CrossFit Open når den tid kommer. Men det avhenger av at Bergen Performance Center åpner til planlagt tid, og at jeg får trent så mye som jeg ønsker.

Fitnessbloggen: Du har jo allerede vært i aksjon i styrkeløft. Hvordan gikk dette og ga det deg lyst til å prøve mer?

Suzanne: Mitt første gikk veldig bra, og jeg fikk uoffisiell Norgesrekord på mitt første stevne. Dette ga absolutt mersmak til å satse videre.

Personlige rekorder!

Knebøy 110 –– Frontbøy 90 – Benkpress 70 – Skulderpress 55 – 1RM chinup 25 – Chinup 25 rep – Pullups 15 rep – 1RM Dips – Markløft 130 – Vending 85 – Støt 75 – Rykk 55 (alt i kilo eller repetisjoner).

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.