Sukkerfri og proteinrik appelsinfromasj

Frisk, søt med en nydelig smak av sesongens saftige appelsiner!

IMG_2962Appelsinfromasj, 2 porsjoner
150 g gresk yoghurt eller mager kesam
1 eggekvitte
2 gelatinplater
3 ts sukrin+
Saft fra 1 stor og saftig appelsin

♦ Stivpisk eggekvitten med en miksmaster. Legg gelatinplatene i kaldt vatn i en skål for seg sjølv ca. 5 minutter.
♦ Press safta ut av appelsinen og finrasp litt av skallet for ekstra smak om du ønsker det. Sett til side 2-3 ss appelsinsaft i en liten kopp, rør resten sammen med yoghurt og sukrin+.
♦ Varm opp appelsinsafta – eg brukte mikrobølgeovn – og press ut vatnet av dei mjuke gelatinplatene for og så smelte dei i den kokande appelsinsafta. Hell oppi yoghurtblandinga og rør godt.
♦ Til slutt vender du inn den stivpiska eggekvitten til en jevn og klumpfri mousse. Hell i 2 porsjonsformer og sett kjølig 2-3 timer.

LES OGSÅ – Sunn, rask og enkel hjemmelaget softis

IMG_2972Nyt gjerne begge porsjonene sjølv, kvardag som helg 😉

IMG_2966

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.