Spennende nyhet på Norway Open Sports Festival til helgen

Norway Open Sports Festival blir Norges mest profesjonelt dekkede fitnessevent.

Livestream2015

I år har teamet bak Norway Open Sports Festival fått med seg et profesjonelt tv-team som kommer til å dekke hele eventet live, med flerkameraproduksjon, profesjonelle kameraoperatører og et mye bedre og mer profesjonelt oppsett enn vi tidligere har opplevd under slike eventer som dette.

Det vil i tillegg finnes en intervjusone, en sofakrok med kommentator, og journalister som her gjennomfører intervjuer med atleter og aktører i miljøet. Utstillere og Expo-deltagere vil også komme innom dette studioet og fortelle litt om sine ting.

Vi kommer til å vise bilder fra både konkurransene og expo-messen, så sendingen fra Norway Open Sports Festival har som mål å være innholdsrik og spennende å følge med på for de som ikke har anleding til å være med på moroa i Fredrikstad denne helgen.

Du kan dermed se hele konkurransen innen fitness og kroppsbygging live, og du vil også kunne se spennende intervjuer og reportasjer fra hele messen. Vi anbefaler å ta en titt på www.norwayopen.no for å lese mer om dette spennende tiltaket.

Til dere andre; Ses til helgen! 😀

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.