Pizza er nå klassifisert som en grønnsak i USA

Kongressen i USA har vedtatt at pizza faktisk er en grønnsak, og skal serveres i skolekantiner.

Supreme pizza e1321608207123 672x292

Etter mye hardt arbeid fra lobbyister utsendt av frossenmatindustrien har kongressen nå vedtatt at pizza er en grønnsak siden det inneholder hele to spiseskjeer med tomatsaus.

I USA får alt som er klassifisert som grønnsaker statlig støtte til å serveres i skolekantinene, noe som i praksis vil si at det ikke ville blitt servert uten denne godkjenningen.

Industrien har også tidligere klart å beholde pommes frites som et «sunt» måltid i skolekantinene, og er i følge USDA’s rapport fra 2007 noe av det som blir absolutt mest spist. Ved siden av pizza da naturligvis.

«Dette er en viktig seier.» sier Corey Henry, talsperson for the American Frozen Food Institute (AFFI).

Og ikke for å være vanskelig, men tomater er faktisk en frukt.

Se videoen som forklarer galskapen

Er pizza en bra grønnsak? 36 Svar

Likte du saken? Del den med andre!

Snacksen som ikke ødelegger sommerformen

Snacksen som ikke ødelegger sommerformen

Få ting er mer avslappende og motiverende enn å kunne kose seg fra tid til annen, men ofte får man mange unødvendige kalorier i samme slengen. Det finnes dog ting man kan kose seg med som ikke involverer seleri og som atpå til får deg til å virke litt mer normal ovenfor dem som ikke er like opptatt av trening og kosthold.

Kleine øvelser på treningssenteret

Kleine øvelser på treningssenteret

At en øvelse ser litt pussig ut betyr ikke at den ikke er effektiv. Vi viser deg noen kleine øvelser å kjenne igjen på treningssenteret og legger ved noen gode grunner til å bruke de for fremgang på trening.