Supersunn lasagne

Denne lavkarbo-varianten av lasagne er noe du kan servere til hele familien, og står ikke tilbake på smak for den tradisjonelle typen.

DSC08245

Total tid: 45 min

Oppskriften gir 2-4 porsjoner

Ingredienser

  • 2 bokser cottage cheese
  • 2 bokser tomatpuré
  • 2 pakker karbonadedeig
  • 4 hvitløksfedd
  • 1 løk
  • 1-2 squash
  • revet ost
  • ruccola – tilbehør
  • seterrømme – tilbehør

Slik gjør du

  1. Skjær opp squashen med en ostehøvel.
  2. For å unngå for mye vann i den ferdige lasagnen, er det en fordel å enten steke squashen først, eller salt den og la den ligge i 15 minutter.
  3. Deretter tørker du av vannet som legger seg på overflaten.
  4. Stek kjøttdeigen og tilsett tomatpuréen. Hakk opp løk og hvitløk for å oppnå bedre smak, og tilsett dette.
  5. Det er en fordel å bruke en hvitløkspresse.
  6. Bruk en ildfast form, og legg litt kjøttdeigen i bunnen, bruk squashen som pastaplater og legg disse over.
  7. Legg et lag med cottage cheese over squashen.
  8. og fortsett slik til du har fyllt opp den ildfaste formen. Topp det hele med masse revet ost.
  9. Stekes i forvarmet ovn, 200 grader i ca. 30 – 40 minutter.

Oppskriften er lånt fra fotballfrue.no

Likte du saken? Del den med andre!