Skinkegrateng

Skinkegrateng er en velsmakende og sunn middag som krever minimalt med kokkekunnskaper.

DSC01681

Total tid: 30 min

Oppskriften gir en porsjon

Ingredienser

  • 75-100g kokt skinke (biter)
  • 1/4 finhakket løk
  • 1/4 purre i tynne terninger
  • 1 ts olje til steking
  • 1 egg
  • 1 dl skummet melk
  • 1 ss cottage cheese
  • 1/2 ts pepper
  • 10-20g revet hvitost
  • Litt brokkoli

Næringsinnhold pr porsjon

  • 32g Proteiner
  • 15g Fett
  • 8g Karbohydrater
  • 295Kcal Energi

Slik gjør du

  1. Varm olje i en panne og surr løken til den er blank. Tilsett så skinke og purre,og stek det raskt i ca 1 til 2 minutter.
  2. Ha alt over i en ildfast form, og strø osten over.
  3. Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt. Hell denne blandingen over, og stek på 200 grader i nederste rille i ca 30 minutter, evt. til eggestanden har stivnet og fått en fin farge.

Kan serveres med ferskt grovt brød, eller salat.

Oppskriften er lånt fra Matprat.no

Likte du saken? Del den med andre!