Rømmegrøt lavkarbo

Lyst på grøt, men er lei den usunne smørja som finnes i ferdigpakkene? Prøv denne lavkarbovarianten, helt fri for gluten!

Rømmegrøt

Total tid: 15 min

Oppskriften gir 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 boks seterrømme
  • 1-2 dl fløte
  • 1 ts sukrin
  • 1 SS smør
  • 2 ts JBK mel eller ca 5 ts mandelmel.
  • 1 klype salt

Slik gjør du

  1. Smelt smør og hell i en boks rømme.
  2. Ha i fløte,sukrin og salt og kok opp på svak varme under omrøring.
  3. Bland ut JBK mel i litt vann og tilsett grøten.
  4. Bruker du mandelmel,rør inn til passe konsistens.
  5. La småkoke i 5 min.
  6. Server med smørøye, sukrin og kanel.

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Lovelyliller.com

7 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

  1. 1
    Dani Nordås

    Namna,.. Legger denne til i oppskrifter som smaker digg;)

  2. 4
    Nina

    Syns det mangler en «DEL» knapp her, så jeg kan sende oppskriften videre…:)

  3. 5

    Du kan bruke liker-knappen for å publisere den på Facebook hvis det er det du vil. Ellers kan du jo bare kopiere linken. ;)

  4. 6
    Tina

    Hva er JBK mel?

  5. 7
    Elin

    JBK = Johannesbrødkjernemel

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)