Laks med ovnsbakte potetbåter og agurksalat

img_1390

Ingredienser

  • 1-2 laksefilet
  • Smør
  • Agurk
  • Edikk
  • Vann
  • Sukrinmelis
  • Potet
  • olje
  • Salt
  • Pepper
  • Dill
  • Creme fraiche

Slik gjør du

  1. Laksefilet stekes i litt smør
  2. Agurksalat; tynne agurkskiver legges i en blanding av 1-2 ss eddik + 4 ss vann + 1 ss sukrinmelis.
  3. Poteter skrelles, deles i båter og legges på bakepapir med olje, salt, pepper og dill over. (Dill er godt!) Inn i ovnen på 200 grader i 30-35 min.
  4. Creme fraiche blandet med dill, salt og pepper over laks og poteter

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Kriweb.no

Likte du saken? Del den med andre!