Laks i tortilla

Herlig laks med philadelpiaost i tortilla. Passer flott som både fingermat og wraps.

4_880

Total tid: 10 min

Oppskriften gir 1

Ingredienser

  • 50g Lofoten røyket laks
  • Kraft Light Philadelpia ost
  • 1 stk Santa maria "Herbs and garlic" tortilla
  • løk
  • Rucolla
  • Salat

Slik gjør du

  1. Smør et tynt lag med light philadelpiaost over hele tortillalefsen. Dette utgjør mellom 5-15g ost.
  2. Dekk så halvparten av tortillalefsen med laks, alt etter smak og behov. Jeg foretrekker rundt 50%, som tilsvarer 50g laks.
  3. Legg så løk og ruccola på den halvparten hvor det bare ligger philadelpiaost fra før av.
  4. Rull den sammen.

PS: Kan både spises som fingermat ved at man deler den opp i flere små biter, eller nytes som wraps.

 

Likte du saken? Del den med andre!