Kyllingfilet med ratatouille

Kyllingfilet med ratatouille er en frisk og fargerik hverdagsrett. I tillegg er den både næringsrik, smakfull og rask å lage.

kylling

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 1 porsjon

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • 1 stk kyllingfilet
  • ½ ss olje , til steking
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • RATATOUILLE:
  • ¼ stk gul paprika
  • ¼ stk grønn squash
  • ¼ stk løk
  • ¼ ss olje , til steking
  • ¼ boks tomatpuré , à 140 g
  • ¼ boks hermetiske tomater med hvitløk
  • ½ ts tørket oregano
  • ¼ stk rød paprika

Næringsinnhold pr porsjon

  • 38g Proteiner
  • 11g Fett
  • 48g Karbohydrater
  • 443Kcal Energi

Slik gjør du

  1. Rens og kutt grønnsaker grovt. Fres dem i en stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten, og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes, se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.
  2. Ha i hakkede tomater og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.
  3. Kok ris som anvist på pakken.
  4. Krydre kyllingfilet med salt og pepper.  Ha olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
  5. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.
  6. Server kyllingfileten med en herlig ratatouille og ris.

Opprskrift og bilde er lånt fra Matprat.no

Likte du saken? Del den med andre!