Grillet kylling med persillepasta

Vil du ha en enkel middag uten for mye kalorier og fett? Prøv denne kylling-oppskriften med persillepasta.

Chicken-Pasta_05

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 1-2 porsjoner

Ingredienser

  • 1/2 stk grillet kylling (500 grams råvekt)
  • 90g båndspagetti
  • 1/2 stk gulrot
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.
  2. Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre.
  4. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.

Tips:

Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.
Oppskriften er lånt fra www.Matprat.no

3 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

  1. 1
    Jan Erik Bråten

    jeg klarer ikke og få bilde til og harmonere med oppskriften, må være en fordel med riktig bilde til riktig rett

  2. 2
    Martin Grøtting

    enig med deg, men ser utrolig godt ut !

  3. 3
    Martin Grøtting

    :)

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)