Kylling i pita

Kylling i pita er raskt og enkelt å lage, og er populær både for store og små. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med laks.

4536665466

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet
  • ½ ss rapsolje til steking
  • ¼ stk gul paprika
  • ¼ stk rød paprika
  • 1 stk vårløk
  • 1 stk pitabrød
  • ½ dl matyoghurt
  • ¼ pose tikka masala krydder
  • 1 stk salatblad

Næringsinnhold pr porsjon

  • 45g Proteiner
  • 12g Fett
  • 41g Karbohydrater
  • 452Kcal Energi

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer.
  2. Stek kyllingbitene på middels varm panne med litt olje. Tilsett paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør inn matyoghurt. Bland alt godt og la det bli gjennomvarmt.
  3. Fyll kyllingblandingen og et salatblad i varme pitabrød. Det smaker godt med mer salat ved siden av pitaen.

Referanser

1. Oppskriften er lånt med tillatelse fra Matprat.no

Likte du saken? Del den med andre!