Kylling i pita

Kylling i pita er raskt og enkelt å lage, og er populær både for store og små. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med laks.

4536665466

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet
  • ½ ss rapsolje til steking
  • ¼ stk gul paprika
  • ¼ stk rød paprika
  • 1 stk vårløk
  • 1 stk pitabrød
  • ½ dl matyoghurt
  • ¼ pose tikka masala krydder
  • 1 stk salatblad

Næringsinnhold pr porsjon

  • 45g Proteiner
  • 12g Fett
  • 41g Karbohydrater
  • 452Kcal Energi

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer.
  2. Stek kyllingbitene på middels varm panne med litt olje. Tilsett paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør inn matyoghurt. Bland alt godt og la det bli gjennomvarmt.
  3. Fyll kyllingblandingen og et salatblad i varme pitabrød. Det smaker godt med mer salat ved siden av pitaen.

Referanser

1. Oppskriften er lånt med tillatelse fra Matprat.no

7 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

  1. 1
    Kristian Z

    nomnom!!!
    denne skal virkelig prøves til helgekos gitt! :)

  2. 2
    Kjetil Åmdal

    Dette kan også gjøres med svinekjøtt, greek style. Kjøp ferdigstrimlet svin (GRISEbillig), marinér litt i olje, salt, pepper, chilipulver og hvitløkpulver og stek opp. Putt i pitabrød sammen med salat, agurk, rødløk, oliven og tzatziki. Spe på med fetaost hvis du ikke er redd for litt ekstra kalorier!

  3. 3
    Christer Lauen Arntsen

    Dette så veldig godt ut! Må prøves :D

  4. 4
    Emil Meek

    Må nesten adde » FULLKORNS PITABRØD» i presume;D

  5. 5
    Mikkel Lian

    Lagde dette med litt vri. Gjorde alt som det sto, stekte inn med diverse krydder fremfor å steke inn matyoghurten. Lagde heller «dressing» av matyoghurt og Tikka Masala mixen. Ble som kebab :D

  6. 6
    ole

    akurat spist den nam nam

  7. 7

    Så lekkert! Mycke tak for oppskriften

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)