Kristines pizza

img_5769

Total tid: 45 min

Oppskriften gir 1-2 porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

  • 1 eggehvitte
  • 80g mandelmel
  • 60g bakepro
  • 50g hi-maize (for ekstra fiber)
  • 50g kruskakli (for ekstra tyggemotstand)
  • 100g havregryn (males til mel, spar litt til å kna ut deigen på bakepapiret)
  • 1 ss fiberhusk (bindemiddel)
  • 2 ts bakepulver
  • 1,5-2 dl vann
  • 1 ss olje
  • 1/2 ts salt

Slik gjør du

  1. Pizzabunnen kan varieres med hva du ønsker av tørrvare; grovt mel, speltmel, bokhvetemel m.m.
  2. Alt ettersom hva du ønsker og foretrekker.
  3. Jeg velger stort sett hakkede tomater, karbonadedeig og masse ost som fyll – med eventuelt løk, purre, sopp og/eller ananas.

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Kriweb.no

Likte du saken? Del den med andre!