Kristines pizza

img_5769

Total tid: 45 min

Oppskriften gir 1-2 porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

  • 1 eggehvitte
  • 80g mandelmel
  • 60g bakepro
  • 50g hi-maize (for ekstra fiber)
  • 50g kruskakli (for ekstra tyggemotstand)
  • 100g havregryn (males til mel, spar litt til å kna ut deigen på bakepapiret)
  • 1 ss fiberhusk (bindemiddel)
  • 2 ts bakepulver
  • 1,5-2 dl vann
  • 1 ss olje
  • 1/2 ts salt

Slik gjør du

  1. Pizzabunnen kan varieres med hva du ønsker av tørrvare; grovt mel, speltmel, bokhvetemel m.m.
  2. Alt ettersom hva du ønsker og foretrekker.
  3. Jeg velger stort sett hakkede tomater, karbonadedeig og masse ost som fyll – med eventuelt løk, purre, sopp og/eller ananas.

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Kriweb.no

7 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

  1. 1
    Emil Meek

    Nydelig pizza, anbefaler å forsteke pizzaen i ca 3-5 minutter for å få en god å sprø bunn:)

  2. 3

    Det sto vel lite her syns jeg… Pizzasaus?;)

  3. 4

    Nydelig pizza. Elsker den :)

  4. 5
    jardar

    ingenting som brukes til heving ?

  5. 7
    marie

    Man kan vel for enkelhets skyld lage en vanlig pizzadeig med 50 % grovt mel og med mye sunt fyll på toppen vil jo pizzaen allikevel bli mye mer næringsrik enn kjøpepizza!

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)