Havrecookies

Venter du besøk og er usikker på hva du skal servere? Da bør du prøve disse nydelige havrecookiesene.

kjeks+132

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 2 porsjoner

Ingredienser

  • ca 100g smør
  • Vaniljeproteinpulver
  • Havregryn
  • Hvetemel
  • Sukrinmelis
  • 1 ts bakepulver
  • en klype salt

Slik gjør du

  1. Stekte de i 6-7 min på 170 grader – da blir de veldig myke (slik jeg foretrekker), og perfekte når de kjølner litt.
  2. Lengre steketid gir sprøere cookies/kjeks.
  3. Om du ønsker de lavkarbo, glutenfri e.l så kan sikkert hvetemel og havregryn byttes ut mot annen tørrvare.
  4. Vær obs på at hvetemel fungerer som et bindemiddel, så det kan være en ide å ha egg eller fiberhusk tilgjengelig.
  5. Havregryn gir for øvrig en deilig tyggekonsistens, de ble veldig gode!

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Kriweb.no

 

4 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

  1. 1
    Cilie

    En antydning på mengder på alle ingrediensene hadde vært fint.
    Ellers så ligner ikke bildet her noe særlig på hvordan Kristine Weber sine så ut..

  2. 2
    Hege

    Prøvde å lage de, og selv om smaken var veldig god, ble de smuldrete og ville ikke bli faste! Jeg savner som nevnt ingrediens-mengde i oppskriften, men også hvordan røren/deigen skal se ut?!

  3. 3
    Anne Berit Myrland

    Er det mulig å få vite hvor store mengder ingrediensene skal være i..?

  4. 4
    ole

    Jævlig lett og lage de uten oppskriften

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)