Havrecookies

Venter du besøk og er usikker på hva du skal servere? Da bør du prøve disse nydelige havrecookiesene.

kjeks+132

Total tid: 20 min

Oppskriften gir 2 porsjoner

Ingredienser

  • ca 100g smør
  • Vaniljeproteinpulver
  • Havregryn
  • Hvetemel
  • Sukrinmelis
  • 1 ts bakepulver
  • en klype salt

Slik gjør du

  1. Stekte de i 6-7 min på 170 grader – da blir de veldig myke (slik jeg foretrekker), og perfekte når de kjølner litt.
  2. Lengre steketid gir sprøere cookies/kjeks.
  3. Om du ønsker de lavkarbo, glutenfri e.l så kan sikkert hvetemel og havregryn byttes ut mot annen tørrvare.
  4. Vær obs på at hvetemel fungerer som et bindemiddel, så det kan være en ide å ha egg eller fiberhusk tilgjengelig.
  5. Havregryn gir for øvrig en deilig tyggekonsistens, de ble veldig gode!

Oppskriften er lånt med tillatelse fra Kriweb.no

 

Likte du saken? Del den med andre!