
Total tid: 30 min
Oppskriften gir 1 porsjon
Ingredienser
- INGREDIENSER
- 1 stk kyllingfilet
- ½ ss smør eller olivenolje til steking
- SALT, PEPPER OG EVT. ANNET KRYDDER
- 1 stk egg
- 1 skive grovt brød
- DRESSING:
- ¾ ss olivenolje
- ¼ båt revet hvitløk
- NOEN DRÅPER WORCESTERSHIRESAUS
- ¾ ss lettmajones
- ¾ ss hvitvinseddik
- 3 stk grønn frisk asparges
- Ferdigkuttet salatblanding
Næringsinnhold pr stk
- 47g Proteiner
- 32g Fett
- 18g Karbohydrater
- 548Kcal Energi
Slik gjør du
- Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Skjær filetene i skiver.
- Kok eggene i 7-8 minutter til de er «smilende». Avkjøl i rennende, kaldt vann.
- Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
- Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
- Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
- Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.
Referanse
- Matprat.no