Cæsarsandwich med kylling og egg

Nydelig cæsarsandwich med kylling, egg, asparges og hjemmelaget dressing er perfekt som lunsj eller mellommåltid.

sandwich

Total tid: 30 min

Oppskriften gir 1 porsjon

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • 1 stk kyllingfilet
  • ½ ss smør eller olivenolje til steking
  • SALT, PEPPER OG EVT. ANNET KRYDDER
  • 1 stk egg
  • 1 skive grovt brød
  • DRESSING:
  • ¾ ss olivenolje
  • ¼ båt revet hvitløk
  • NOEN DRÅPER WORCESTERSHIRESAUS
  • ¾ ss lettmajones
  • ¾ ss hvitvinseddik
  • 3 stk grønn frisk asparges
  • Ferdigkuttet salatblanding

Næringsinnhold pr stk

  • 47g Proteiner
  • 32g Fett
  • 18g Karbohydrater
  • 548Kcal Energi

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter.  Skjær filetene i skiver.
  2. Kok eggene i 7-8 minutter til de er «smilende». Avkjøl i rennende, kaldt vann.
  3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
  4. Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
  5. Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
  6. Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.

Referanse

  1. Matprat.no

Likte du saken? Del den med andre!