Nå kommer endelig buksene med plass til skikkelige muskuløse bein

For deg som ikke bare trener bryst og biceps.

Endelig! Mange som trener tung styrke kjenner seg igjen i å prøve utallige bukser i butikk etter butikk uten å finne noe som passer greit over lårene, og når man endelig finner en modell man får plass i, så har den gjerne passformen til noe fra en gammeldags postordrekatalog. Det går som regel raskeste veien tilbake til joggebuksa.

En gjeng med atleter i Nevada gikk lei, og bestemte seg for å produsert sitt egne spesialtilpassede merke for folk som faktisk trener bein. Merket har det klingende navnet Barbell Apparel, og de tilbringer i snitt over 20 timer på trening i uka. Når de skulle lage de nye buksene startet de med å ta mål av alt de fant av sporty og atletiske venne. Buksene er altså spesialtilpasset for å sitte godt på muskuløse bein. Både med ekstra plass der det trengs og stretchstoff.

Skjermbilde 2014-05-16 kl. 14.06.30

Produksjonen av buksene finansieres gjennom Kickstarter, hvor man kan velge å støtte produkter før de er i salg for å få i gang produksjonen. Barbell Apparel satte som mål å skaffe 15.000 dollar gjennom siden, og klarte det på utrolige 47 minutter. Det er med andre ord ingen tvil om at det er mange som har gått lei av vanlige bukser. De har pr nå passert 600.000 dollar, eller 3,5 millioner kroner. Dette har naturligvis blitt lagt merke til, og en drøss med medier har skrevet om det og bidratt videre til enda flere forhåndsbestillinger.

40b18425f4c1e33b9ca021ba4fde4a79_large

cdce43cdd12146d7a2a8107c155093bb_large

Det er kun et par dager igjen av forhåndsbestillingen på Kickstarter, så det kan være lurt å være rask om du ønsker et par raskest mulig. De koster forøvrig rundt 800,- med frakt om man ønsker én, og med noe rabatt for kjøp av flere.

Sliter du med å finne bukser? Tips noen som gjør det! 1 Svar

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.