Få med deg første MMA-Studio på TV2 Zebra kl 22.30

TV2 sender i kveld det første av i alt ti programmer om MMA på TV Zebra. Morten Langli skal med gjester diskutere og analysere norsk og internasjonal MMA.

langli2

Foto: Taral Jansen/TV 2

Omdiskutert sport omfavnes i Norge: Mixed Martial Ars, populært forkortet til MMA, er omtalt som verdens raskest voksende sport. Den har gjort utrolige seertall rundt om i verden, spesielt i USA. Nå begynner sporten å vekke oppsikt hos «mainstream» publikum i Norge.

Flere Norske stjerner

Norge har siden fødselen av sporten MMA, kommet med sterke bidrag til sporten. Til tross for at den har vært ulovelig i Norge, på lik linje med proff boksing.  Joakim Hansen, John Olav Einemo,  Simeon Thoresen og Jakob Løvstad er bare noen av navnene som har representert Norge på høyt internassjonalt nivå, siden sportens oppstandelse. Joakim Hansen var faktisk verdensmester i 2008. Den gangen ble det så vidt en liten notis om saken, i en av de større avisene her til lands.

I de senere år har MMA fått mer og mer oppmerksomhet fra Norske seere. Media som aviser, nettaviser og TV har i økende grad begynt å omfavne sporten. Og interessen ble fort tatt opp av den Norske befolkningen når tilgangen på MMA ble økende i de respektive medier.

TV2 Zebra – MMA Studio

I år har også TV2 fått opp øynene for sporten, og lager et studio program om MMA.  Ti torsdager frem til nyttår skal programleder Morten Langli med gjester diskutere og analysere Norsk og internasjonal MMA.

Langli skal sammen med de faste panelmedlemmene Anders Kvaal og Per Opsahl prate om de fleste aspekter rundt MMA. UFC og Bellator er et naturlig tema, i tillegg til «MMA-skolen», personligheter i sporten både internasjonalt og i Norge, samt kommende kamper og analyser. Gjester i første program blir den norske MMA-utøveren Thomas Formo og Narve Læret, kjent fra blant annet Norges Beste Fighter på Viasat 4.

Programmet sendes klokken 22.30 i dag på Tv2 Zebra. 

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.