Men’s Physique-utøveren Jelani Ask har et ønske om å motivere andre

Oslo Gran Prix Men’s physique-vinneren Jelani Ask forteller hvorfor han har valgt å lage en motivasjonsvideo og hva han ønsker å formidle gjennom denne videoen.

postb_jelani

Jelani Ask er 24 år, har vært med på å starte opp Muskelklinikken (avdeling Posthallen) og jobber som treningsansvarlig/fitness coach/rehabiliteringstrener. Han har flere meritter innen fitness, og er blant annet Norgesmester i Athletic fitness 2013 og Oslo Grand Prix Men’s Physique vinner 2014. Jelani er tydelig på hva hans treningsfilosofi er – «all trening er bedre enn ingen trening».

Jeg ønsker mer enn noe annet at mennesker generelt forstår hvilke positive helsegevinster man får av å trene. Jeg mener ikke at alle skal trene tung styrke, eller kjøre knebøy for å få en fin rumpe, men å bruke kroppen for å prestere bedre i hverdagen. En investering i kroppen er den beste investeringen du kan gjøre, derfor vil jeg vise at alle har godt av å trene. Gå i fjellet, løp rundt fotballbanen, gå trappene i blokken din systematisk, eller meld deg på en dansetime, All trening er bedre enn ingen trening.

Jelani har lar laget en motivasjonsvideo for å spre budskapet sitt (se video nederst i artikkelen).

Bakgrunnen for at jeg laget denne videoen i regi med Remi Salievski, Daniel Ovesen ogjel2 Anthony Vartdal «dreamon» er hovedsaklig for å motivere unge som gamle til å være aktive og tørre å utfordre seg selv. Det vil alltid komme tider da alt er tung, og tøft. Det jeg prøver å få frem er at hvis man er tålmodig, og vil det nok, så når du målene dine, uansett hva det måtte være.

Jeg har stor tro på kontinuitet og variasjonsprinsippet, og at dersom man skal få tydelige resultater er man nødt til å lage klare, spesifikke og realistiske mål. På denne måten vil det være lettere å vite hva man skal gjøre til hvilken tid.

Som fitnessutøver, norgesmester, treningsansvarlig, grunnlegger av «ask4booty» ønsker han at publikum kan relatere mer til fitness, generell aktivitet og tenke at dette er noe som er gunstig for seg uansett hva man ønsker å få ut av livet.

ask4booty2

Det kan hjelpe så mange mennesker i forskjellige livssituasjoner til å yte bedre og være med på å styrke selvbildet sitt. Jeg vil også få frem at jeg ikke mener at en typisk six pack eller en lav fettprosent er riktig eller viktig for alle. Ofte er det kun for spesielt interesserte. Poenget mitt er at vi alle har en kropp, vi er anatomiske og fysiologiske like, ergo, du har like godt av å være aktiv som meg.

Se video her:

Fitnessbloggen ønsker Jelani lykke til videre :)


Les også:

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.