Marte Elverum løftet 230 kg i markløft!

Marte Elverum, Stian Walgermo og Inger Blikra har løftet på Arnold Sportsfestival.

StianIngerMarte

Foto: Privat

I helgen hadde vi tre norske utøvere som konkurrerte i markløft under Arnold Sportsfestival. Alle som deltok på dette stevnet var spesielt inviterte og at lille Norge stilte med hele tre utøvere er ekstra kult.

Inger Blikra løftet seg til 4. plass med hele 200kg!

Stian Walgermo løftet 330kg med to forsøk på 352,5kg som dessverre glapp denne gangen. 330 kg holdt til en flott 6. plass.

– Det var sinnssykt å stå foran så mange tilskuere å løfte! Løftemessig kunne det vært en del bedre, men det blir bedre neste gang, forteller Stian til Fitnessbloggen.

Marte Elverum gjorde noe ingen annen kvinne i Norge har gjort noen sinne.

Hun løftet hele 230 kg i markløft, noe som ga henne 2. plass! Ingen andre i kvinner i Norge har løftet mer enn det Marte gjorde denne helgen.

Elverum230

Foto: Danielle Burton

– Det var utrolig gøy å løfte på Arnolds! Selvfølgelig ekstra gøy at det kun var markløft og at vi løftet på hovedscenen der. Veldig kult å tenke på at ingen har dratt en tyngre markløft enn meg i Norge, det er litt uvirkelig egentlig. Men det stopper ikke her, føler at jeg har mange kilo på lur i markløft enda så gleder meg til å løfte enda tyngre. 250kg i markløft satte jeg meg som et «livsmål» veldig tidlig i karrieren, og føler meg sikker på at det kommer en vakker dag, forteller Marte.

MarteElverum

Foto: Privat

Se video av løftet på Marte’s instagram @frkelverum

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.