Ett enkelt ord kan være en fallgruve for resultatene dine

Instillingen du har til trening kan bety mye.

ROTEhodet

Vi nordmenn har all verdens muligheter, med mange baner å spille på. Det kan være på privaten, jobb eller trening. Vi får gjerne mange ideer i hodet om hvordan ting burde være, og handler etter alle disse tankene. Dette i seg selv er kjempepositivt, helt til man når punktet at slik MÅ det være, ellers vil man ikke være lykkelig.

Nei, du MÅ faktisk ingen verdens ting!

Må du virkelig gå opp de 2-3 ekstra kiloene for å føle deg vel? Eller må du virkelig gå ned de 5 kiloene du føler du mangler å gå ned, hvis ikke blir bryllupet en fiasko? Nordmenn generelt har mange ting de føler de MÅ, men hvilken drivkraft har de bak dette?

Forskjellig innstilling

487512395

I en jobb som personlig trener møter jeg mange forskjellige typer mennesker, i alle aldre, med forskjellig jobb, livssituasjon og hverdagslige utfordringer. Et fellestrekk for alle er at vi ønsker resultater av treningen. Etter en lengre prat kommer man frem til målet. Av egen erfaring kan man dele oss inn i to grupper med forskjellig innstilling: De som føler de MÅ og de som VIL.

De som virkelig ønsker det er de som lykkes

Fellestrekket for de som oftere lykkes med å nå målene de setter seg, bruker ordet ”vil”, og har et brennende ønske om å utføre det de har satt seg til å gjøre. De som bruker ordet må, har en følelse av at det de må gjøre er påtvunget. De har en lavere indre drivkraft og kan falle raskt av sporet. De har mindre sjanse til å nå målet enn de som VIL.

Så hva er konklusjonen?

Drøft med deg selv om du er en som VIL trene eller gjør det fordi du føler du MÅ. Jeg kan garantere deg at hvis du finner et brennende ønske om å trene fordi du vil, så vil treningen gi deg mye i livet og føles meningsfull.

Øv deg på å bevisst bruke ordet vil. Det vil påvirke deg som person, og det vil gi deg en mer positiv innstilling for å nå ditt mål. Jeg har tro på at dette gjelder for at dette gjelder for alle området i livet og at alle kan forme seg til en VIL person.

Les også:

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.