Siv Jensen – Knockoutloven skal også oppheves

Til Tv2 uttalte FrP-politiker Siv Jensen på fredag at knockoutloven blir opphevet.

braek1

Etter at det tidligere denne uken ble klart at den nye regjeringen vil legalisere proffboksing og oppheve dagens forbud, var det forvirring rundt den såkalte knockoutloven. FrP-politiker Siv Jensen uttalte på fredag at det vil være naturlig at også denne loven oppheves når proffboksing blir tillatt.

Les også – Vil oppheve forbudet mot proffboksing

Professor er kritisk

Ikke alle er like begeistret som bokse- og kampsportmiljøet i Norge. Selv om vi er mange som drømmer om å få Cecilia Brækhus til å bokse på hjemmebane, er kritikerne flere. Pensjonert overlege og professor i indremedisin, Vidar Lehman mener sporten er farlig og har som hensikt å skade motstanderen.

– Folk dør i ringen hvert eneste år som følge av slag direkte mot et ubeskyttet hode, har han uttalt til Tv2 tidligere. 

Hva mener du – Er boksing så veldig mye «verre» enn lovlige idretter? 10 Svar Skadene er både mange og tildels alvorlige i idretter som ishockey, alpint, fotball, osv.

Referanser

  1. Tv2.no – Siv Jensen bekrefter at knockoutloven endres

«Etter pressekonferansen på Sundvollen fredag, bekreftet FrP-leder Siv Jensen at de vil gjøre det som skal til for at proffboksing skal bli tillatt. – Det er en naturlig del av dette at knockoutloven blir opphevet, sa hun til TV 2»

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.