Gjør kroppen klar til trening med Joe DeFranco’s Agile 8

Unngå skader og prester bedre med en rask og effektiv oppvarming.

Joe DeFranco er et relativt kjent navn innen styrkeverden, og på gymmet hans DeFranco’s fokuserer de utelukkende på å gjøre folk til bedre, raskere, og sterkere atleter. Dette er den enkle oppvarmingsrutinen han har bruk på de han jobber med i årevis.

  1. Skumrull IT-båndet – Start rett under hoftene og rull frem og tilbake på utsiden av lårene og helt ned til kneet. 10-20 repetisjoner.
  2. Massasje av gluteus og piriformis – Sett deg på en tennisball eller skumrulle, og legg beinet opp på det motsatte kneet. Flytt litt på kroppen til du får kontakt med vonde punkter. 30 sekunder på hver rumpeball.
  3. Skumrull adduktorene – Rull innsiden av lårene fra kneet og opp til hoftene. 10-15 repetisjoner.
  4. Rollovers into “V” sits – 10 repetisjoner.
  5. Hoftesirkler – Gå ned på alle fire og lag sirkler med det ene beinet. Begge retninger på begge beina. Totalt 40 repetisjoner per bein.
  6. Mountain climbers – Start i en vanlig pushupsposisjon og hopp frem med den ene foten din. Og så i én bevegelse hopper du frem med den andre foten mens du tar den første tilbake i utstrakt posisjon. 20 repetisjoner på hvert bein.
  7. Froskehopp – Startposisjonen er den samme som pushups på tærne. Hopp frem med begge beina samtidig og land ved siden av hendene dine, og så et hopp tilbake til startposisjonen.
  8. Statisk tøying av hoftebøyerne – 3 sett med 10 reps på hvert bein. Gjør deg ferdig med det ene beinet før du starter på det andre.

LES OGSÅ – 5 viktige øvelser alle bør gjøre hver eneste dag

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.