Imsdal Aktiv 60/60-utfordring

Hvor mange 60-minutters treningsøkter klarer du å gjennomføre på 60 dager?

SONY DSC

Imsdal har sammen med Fitnessbloggen satt opp en utfordring for å hjelpe enda flere i gang med å trene aktivt. Man kan oppnå enormt mye på relative kort tid, så utfordringen er enkelt og greit å ha så mange treningsøkter over 60 minutter som mulig på 60 dager. Treningene kan være alt du vil. Enten det er styrketrening, løping, yoga eller noe annet du liker å gjøre. Foruten forandringen man oppnår av å få system på treningen så er det en fin bonus at man kan plukke med seg litt premier og sponsing.

Imsdal Aktiv er en sportsdrikk som hovedsaklig er laget for de lengste øktene som varer over 60 minutter. Den smaker friskt, erstatter mineraler og elektrolytter, og gir rask energi. Enkelt og greit det man trenger for å prestere optimalt litt lenger enn vanlig.

AktivFlaske

Premier og belønninger

scottbike

  • De første 1000 som gjennomfører 5 treninger og deler et bilde vil motta en Imsdal Aktiv treningsskjorte.
  • Hvis du gjennomfører 15 treninger og deler er bilde er du med i trekningen om 500 Imsdal Aktiv treningsbager.
  • Passerer du 25 treninger så er du med i trekningen om Philips øretelefoner, en Scott-sykkel verdt 25.000, Imsdal-jakker og mye mer.
  • Imsdal Aktiv kommer til å velge ut noen engasjerte deltagerne som deler mest fra treningene sine. De kan blant annet motta gratis gymmedlemskap, treningsutstyr, og personlig trening som hjelp for å nå målene sine.

SHQ3200_philips-headphones

Konkurransen har startet og varer frem til 16. mai. Lykke til!

Gå til hit for å registrere deg, legge inn treninger og dele bilder

Er du rask så blir du en av de 1000 første som for en gratis treningsskjorte :)

imsdalaktiv

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.