Slik overlever du nyårets gympokalypse

Vi er midt i årets gympokalypse. Det finnes bare én ting å gjøre for å overleve.

new-years-resolution-gym

Vi er godt ut i Januar 2015 og treningssenteret er overfylt av entusiastiske nye gymmere som fortsatt holder koken ved sitt nyttårsforsett; trene.

Det er som sild i tønne på hvert eneste treningssenter mellom klokken 15-21, og å komme på trening med en plan om hva man skal trene er så og si umulig da man bare må ta det man får eller rekker fram til før noen andre tenker samme som deg.

LES OGSÅ – 5 superenkle grep for deg som vil endre livsstil til det bedre

Når vil dette forferdelige gym-helvete slutte?

Januar er årets travleste mnd på treningssenteret da alle med nyttårsforsett om å begynne å trene flommer til treningssenteret. Da er det nytt og bedre liv som gjelder. Du ser lett hvem som er en rutinert tumblr_ndhssxsqpN1s83lk7o1_500og hvem som er der pga et nyttårsforsett – de vandrer gjerne rundt uten mål og mening, trener øvelser de ser andre gjør uten helt å skjønne hvorfor eller hvordan, og havner gjerne på tredemøllen etter 15 min med diverse øvelser (satt på spissen).

En ting som er sikkert er at det som skjedde i fjor, året før der, og året før der igjen osv, er at dette går over.

De fleste som begynner å trene pga et nyttårsforsett holder det gående i ca. 3-4 uker før de faller av lasset. Resultater fra trening krever nemlig hardt arbeid over lang lang tid, og når de med nyttårsforsett innser at lite skjer etter 3 uker så gidder de ikke mer, og faller tilbake til gamle vaner.

Nå er vi snart 3 uker inn i Januar. Snart blir det luftigere og luftigere på treningssenteret og til slutt er det de samme gamle rutinerte treningsentusiastene som er igjen, med enkelte nye fjes som har kommet inn i nye gode treningsrutiner. Så hva skal man gjøre mens man venter?

Be patient. This too shall pass.

this too shall pass

Slik unngår du å bli en av de 88 % som mislykkes med nyttårsforsettene. Er du én av dem som klarer å komme inn i treningsrutinen så får du en tommel opp! 😀

LES OGSÅ – Tips som gir bedre motivasjon

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.