Hvordan gikk det egentlig med sixpackmannen fra FHM?

FHM-redaktøren sjokkerte medienorge med hvor raskt han fikk sixpack. Tvilerne sa at det var vel og bra det han fikk til, men at han ville få ølmagen raskere enn du kan si Grandiosa. Hvordan er formen nå? Vi lar bildene tale for seg selv – her er sixpackmannen nå!

FHM NO 97 12 Sixpackmannen 672x449

LES OGSÅ - Så lett får du six-pack på 12 uker

Vi ble litt overrasket over at det faktisk er en landsdekkende nyhet at det er mulig å komme seg i form, men etter å ha vært på forsiden av et titalls nettavisene inkludert AftenpostenTV2, Nettavisen og Adressa, så kan vi trygt si det ble en del tilbakemeldinger.

Stikk på Narvesen eller en matbutikk og plukk opp nyeste utgave av FHM for å lese en morsom 5-siders oppfølgingssak, og se hvordan det egentlig gikk med sixpackmannen.

IMG 1329

Likte du saken? Del den med andre!

Snacksen som ikke ødelegger sommerformen

Snacksen som ikke ødelegger sommerformen

Få ting er mer avslappende og motiverende enn å kunne kose seg fra tid til annen, men ofte får man mange unødvendige kalorier i samme slengen. Det finnes dog ting man kan kose seg med som ikke involverer seleri og som atpå til får deg til å virke litt mer normal ovenfor dem som ikke er like opptatt av trening og kosthold.