Hvordan gikk det egentlig med sixpackmannen fra FHM?

FHM-redaktøren sjokkerte medienorge med hvor raskt han fikk sixpack. Tvilerne sa at det var vel og bra det han fikk til, men at han ville få ølmagen raskere enn du kan si Grandiosa. Hvordan er formen nå? Vi lar bildene tale for seg selv – her er sixpackmannen nå!

FHM NO 97 12 Sixpackmannen 672x449

LES OGSÅ - Så lett får du six-pack på 12 uker

Vi ble litt overrasket over at det faktisk er en landsdekkende nyhet at det er mulig å komme seg i form, men etter å ha vært på forsiden av et titalls nettavisene inkludert AftenpostenTV2, Nettavisen og Adressa, så kan vi trygt si det ble en del tilbakemeldinger.

Stikk på Narvesen eller en matbutikk og plukk opp nyeste utgave av FHM for å lese en morsom 5-siders oppfølgingssak, og se hvordan det egentlig gikk med sixpackmannen.

IMG 1329

Likte du saken? Del den med andre!

12 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

 1. 1
  Gjest

  Nei, jeg er ikke interessert i å kjøpe FHM for å lese én artikkel. Sry.

 2. 5
  Beate

  Tipper at smellen han gikk på var at han nå kun er å se i bar overkropp!

 3. 6
  eivind

  Jeg synes FHM er søppel, de få numrene jeg har skumma meg igjennom lot til å være skrevet for og av bærumssosser og et samlet vennekorps mente det samme og sluttet å kjøpe\sa opp abonnement de hadde fått via tlf-selgere. (Sikkert noen som hater meg for den kommentaren ;)). Men redaktøren deres skal ha det at han har stålvilje og virkelig gjennomførerer mål han setter seg!

 4. 7
  Christopher

  Digge forside av FHM, ingen som skjer ironien i at hu gang etter gang stille i FHM etter at hu har blitt kalt FHM-chubby av Christer Falck? Koffor skull han hold kjæft når hu bekrefte d han sa?

 5. 9
  Christopher Wolff

  My point. Så Falck had rett i d han sa da han sa d?

 6. 10
  Frank Drebin

  Tipper han har blitt FHM Chubby ;) *Hirr hirr*

 7. 11

  Hei :-)

  Selv om en sixpack ser bra ut, er det egentlig ikke-funksjonell og årsaken til mange ryggproblemer.

 8. 12
  Gjest

  «Her er det fritt frem å (..) si man likte artikkelen.» Kan man si at man ikke likte artikkelen? Kan man egentlig kalle det en artikkel? Minner mer om produktplassering. Men man blander vel ikke redaksjonelt og kommersielt innhold uten å si fra? Uansett hva det var, likte jeg deg ikke.

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)