Høydepunkter fra landslaget i styrkeløft sin tur til jr-VM i Texas [video]

Få med deg hvordan det gikk med juniorlandslaget i styrkeløft da de konkurrerte mot resten av verdenseliten i styrkeløft.

I slutten av August satt det norske juniorlandslaget seg på flyet vestover for å konkurrere mot resten av verden. Destinasjon: USA, Texas. Formål: VM i styrkeløft!

Til tross for den lille nasjonen vi er, kunne vi feire noen fantastiske prestasjoner under disse dagene, med stornasjoner som blant annet Usa og Russland som motstandere.

To verdensmestere ved navn: Inger Johanne Ruud og Marte Elverum, samt en rekke delgrensmedaljer av høy kvalitet. Det norske juniorlaget blomstrer med solide resultater og Norge kan være sikre på at fremtiden ser lys ut!

Her kan dere få et innblikk i hvordan vi har hatt det på tur. Sett på fullskjerm, god lyd og en stor pose potet..ehh.. potetskiver og kylling!

NB! Ikke glem at 4 til 9 November løftes senior-VM på hjemmebane i Stavanger igang! Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette før vestlandet fylles opp med verdens sterkeste menn og kvinner, dette vil du ikke gå glipp av!

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.