– Påstår Herbalife lurer folk

Ikke la deg bli lurt av Herbalife-produktene.

hm

Herbalife tiltrekker seg mennesker uten nevneverdige forkunnskaper. Disse blir lokket med på kurs hvor de nærmest blir hjernevasket til å tro at produktene de selger inneholder en magisk formel av ingredienser med ekstremt høy kvalitet. Er dette virkelig tilfelle?

Jeg har tidligere uttalt meg kritisk til både produktkvalitet og prisen på flere av Herbalife sine produkter.

En sammenligning i omega-3

Activate Omega3
- Pris: 99.- (10 bokser koster 590)
- Fra dypvannsfisk utenfor Peru
- 60% lavere innhold av dioksiner, pcb, etc enn kravet fra EU
- 18 % EPA
- 12 % DHA
- Ikke fra fiskeleveren
- En boks inneholder 120 kapsler à 1g

Herbalife Omega3
- 298.-
- Fra dypvannsfisk
- Ikke oppgitt nivå av dioksiner, pcb og tungmetaller
- EPA ikke oppgitt
- DHA ikke oppgitt
- Ikke fra fiskeleveren
- En boks inneholder 90 kapsler à 0,5g

Kvalitet

Det viktigste ved et omega-3 produkt er innholdet av EPA og DHA. Av en eller annen grunn har Herbalife valgt å ikke gå ut med denne vitale informasjonen. Hvorfor? Begge produkt er fra dypvannsfisk.

Førstnevnte produkt produseres av en av de ledende aktørene i markedet for høykvalitets-omega3. Men, i og med at begge produkt kommer fra dypvannsfisk kan man ta utgangspunkt i at de er relativt lite forurenset.

Produenten for Activate tester sin omega-3 for harksning flere ganger under produksjonsprosessen, både i Peru og når produktene er fremme i Norge. Dette sikrer oss forbrukere at kvaliteten er identisk med etiketten på boksen. Herbalife gir ingen informasjon utover det lille man kan finne på boksen.

Og prisen…?

Herbalife omega-3 koster 3,31 pr 500mg kapsel. Activate Omega-3 koster 0,825 pr 1g kapsel. Totalt sett så er faktisk Herbalife sin Omega-3 6 ganger så dyr! Hvordan kan man forklare dette?

Det finner du ut ved å høre på DENNE videoen (ekstern link). Et typisk argument blant de indoktrinerte selgerne til Herbalife er at produktene deres er så mye bedre. Her har jeg på en oversiktlig og objektiv måte visst at dette ikke er tilfelle.

Oppsummering

Det er grunn til å stille spørsmålstegn med hvorfor Herbalife unnlater å oppgi vital informasjon om omega-3 produktet sitt. Man kan jo bare anta at det er på grunn av kvaliteten.

Det er i alle fall liten tvil om at produktet er svært dyrt, og at kvaliteten heller ikke er i samsvar med pris.

Likte du saken? Del den med andre!

46 svar

Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i diskusjonene på bloggen, uansett kunnskapsnivå. Her er det fritt frem å komme med personlige meninger, tips, observasjoner, faglig prat, stille spørsmål, eller rett og slett si man likte artikkelen.

Spørsmål som ikke er relatert til artikkelen anbefaler vi at du får hjelp med i forumet.

 1. 1
  Ole M D

  ER ikke herbalife bygget på pyramide-prinsippet da tro..? Da pleier det å være slik har jeg oppfatning av… mange ledd som skal bli raskt «rike» her vettu .. ;)

  Har ikke selv prøvd produktet, men når slik at man ikke trykker info om produktet på boksen, føler jeg at man «skjuler» info med den hensikt at innholdet IKKE er noe å skryte av.
  Tilsammenlikning så velger de fleste seriøse produsentene å heller fremheve sine fordeler med sine produkter slik at man «ser svart på hvitt» at produktet er godkjent, og ikke innheolder ren svada i hvertfall :)

  Jeg sjekket selv på de jeg bruker (måtte jo bare nå hehe) og de er identiske med hensyn til EPA og DHA% til Activate Omega3, (med forbehold om dypvansfisken.. det er ikke oppgitt) og inneholder i tillegg 22% GLA fra agurgolje. 160kapsler a 1000 mg – pris 149,- og havner da også i ca samme prisklasse.. (0,92 pr g)

 2. 2
  Andre

  Er ikke rart dette er dyrt, da det er norsk fiskeolje som er sendt til Usa og så tilbake hit…

 3. 3
  Tore

  Flott innlegg!

  Dette kan kanskje hjelpe meg til å få folk til å forstå at herbalife er SH*T, med mindre du får det gratis! ^^

 4. 5
  Grunde

  Når du er inne på temaet kosttilskudd, hvilken aktør levere best aminosyre (BCAA) tilskudd?

 5. 6
  Robert André

  Grunde – kvaliteten på bcaa-tilskuddene er jevnt over bra, problemet er bare at det er veldig dyrt. Om du kjører over til sverige får du Xtend sin BCAA til en god pris. Sports nutrition har også bcaa til en rimelig penge.

 6. 7
  Elle

  Jeg er på jakt etter et omegatilskudd i kapselform.. Er Activate Omega det merket du anbefaler av omega-tilskudd? Evt. hvorfor det fremfor alle andre (ikke bare Herbalife)?

 7. 8
  Robert André

  Elle – Det finnes mange gode omega-3 produkt i kapselform. Activate er ikke noe unikum i så måte. Selv bruker jeg seloljen til MyRevolution.

 8. 9
  Pinglo

  Min personlige erfaring er at alle produkter som formidles gjennom en slik nettverksmodell stort sett er overhypet og overpriset. Proteinpulver til 1000 kroner kiloet sier vel sitt.

  Det er forøvrig bare å glede seg til den første bølgen med Herbalifekrigere styrter (tilbake) til bloggen, de googler seg selv ofte ;)

 9. 10
  Robert André

  Pinglo – Ja, det er bare å glede seg! :)

 10. 11
  Andre

  Heisann dere, jeg driver selv i mlm. og vet det kreves hardt arbeid for å oppnå noe i det hele tatt! men denne videoen som er blitt publisert på denne sia!! det er en såkalt fake video!! den er lagret i mange 1000 eksemplarer i dette tilfellet herbalife! men du kan få den samme i nature sone, carbon copy pro osv osv. så hvis dere tar bort linken som han som har lagd dette innlegget så skjønner dere at dette er noe nye mlm greier som har kommet ut for å tjene penger og dette er pyramide fordi at de selger ikke noe produkt kun en pakke som lover deg rikdom. herbalife er forresten nr 1 i verden på forettnings mulighet og utbetaling til distributører andre selskaper må du kjøpe pakker for å få utbetalt men ikke her. det er alt for mange skeptiske folk som er med på sånne her innlegg. helt utrolig. kun folk som mener best om seg selv og mener det er alt her i verden. men snart må folk forstå at Herbalife ikke er pyramide spill! er det mulig at folk ikke klarer å tenke sjøl???

 11. 12
  Robert André

  Andre – Det hadde jo vært flott om du klarte å bruke linjeskift noen ganger. Det er uans. fint at du opplyser om at denne videoen ikke er reell.

  Når det er sagt, så kommer man ikke bort fra essensen i innlegget mitt – Herbalife er svindel. Prisforskjellen er enormt stor, når man sammenligner herbalife sine produkter med tilsvarende produkter hos konkurrentene.

 12. 13
  live

  herbalife er vel som alle andre produkter og generelt ting vi kjøper i dagens samfunn, shampoen er tre ganger så dyr på ultra i forhold til samme merke på europris.. Og lista fortsetter..
  Å si at herbalife er svindel er vel kanske å gå for langt? folk er vel oppgående nok til å undersøke litt selv og herbalife må jo putte noe riktig i boksene sine siden de har så mange kunder, fornøyde kunder?

  jaja så er de kansje mye dyrere enn andre lignende produkter på markedet, men mange er villig til å betale litt mer,du kan få personlig oppfølging og god service med på kjøpet..

 13. 14
  Robert André

  Live – Herbalife er faktisk et eksempel på at folk ikke er oppegående nok til å forstå at prisen overhodet ikke er i samsvar med kvalitet. Å sammenligne Herbalife med shampo faller på sin egen urimelighet, fordi man med shampo enkelt kan sammenligne priser.

  Fornøyde kunder er nødvendigvis ingen indikasjon på at kvalitet og pris samsvarer? Det er jo ikke det at produktene er virkningsløse. Da har du misforstått poenget kraftig.

  Hvem ønsker personlig oppfølging av en SELGER som i utgangspunktet ikke kan noe som helst om ernæring? Dette er selgere med interesse av å prakke på folk svindyre produkter. Produkter som ikke har enestående kvalitet. Det eneste «enestående» er den svimlende prisen som mangler sidestykke hva sammenligning angår!

 14. 15
  Tone

  Hvordan stiller tech nutritions «start Omega» seg i forhold til disse to produktene, den er jo også veldig dyr. Er det svindel det også?

 15. 16
  dumskap

  Jeg har tidligere uttalt meg kritisk til både produktkvalitet og prisen på flere av Herbalife sine produkter. Denne artikkelen er inget unntak.

  Hvem er du liksom å høre på? hehehe, dummeste.

 16. 17
  Robert André

  Tone – Den er av høyere kvalitet, og kan ikke prismessig sammenlignes med Herbalife. Elementær matematikk avslører dette :)

  Dumskap – Hvor er argumentene dine? Skal se leses mellom linjene?:)

 17. 18
  Malin

  Hei igjen Robert! Jeg driver og kommenterer her og der, føles nesten ut som om jeg kommer med kritikk hver gang, noe som forsåvidt er sant. Skal prøve å bli bedre på rosen for det fortjener du! Liker bloggen din veldig godt og har respekt for all kunnskapen du sitter med. Bare så det er sagt =)

  Må bare få si at…

  Det er sikkert riktig det du skriver her. Og jeg kan bare fortelle min historie. Jeg har begynt på Herbalife nå i mai og har opplevd så mye positivt at jeg driter i både pris og om det er «bra» eller ikke. Det fungerer for MEG.

  Jeg har beholdt vekten min på rundt 96-98kg. Ikke at det er et pluss, men har økt kraftig i styrke og utholdenhet de siste ukene.
  Jeg har krympet en del cm her og der, sist jeg målte for et par uker siden hadde jeg gått ned 24cm i alt (hofter, midje, overarm & lår).
  Jeg har aldri hatt så mye energi før.
  Jeg elsker å drikke frokosten min og slippe å stappe i meg fast føde.

  Hvorfor tror du så mange sverger til Herbalife hvis det er «lureri»?

 18. 19
  Robert André

  Malin – Det er helt ok å være kritisk. Er ingen kritisk får jeg ikke trimmet hjernen :)

  1) Jeg betviler ikke at det finnes tusenvis av suksesshistorier rundt Herbalife, Shine, GO-123, og lignende konsepter. Så fremt opplegget inneholder en negativ energibalanse vil du gå ned i vekt. Dette gjelder om du kun spiser brødskiver, iskrem, herbalife eller proteinshaker.

  Når det kommer til endringer i kostholdet og livsstilsendringer forøvrig, så handler det om å finne det konseptet som fungerer for deg. Ikke bare når du går ned i vekt, men også når du har nådd trivselsvekten.

  2) Når det gjelder pris og kvalitet, så er det et par ting du bør være klar over. Det er ingenting magisk oppi herbalife-shakene og pillene. Omega-3 fra Herbalife er ikke noe bedre enn annen omega-3. Forskjellen ligger i pris. Derfor kan man ikke hevde at omega-3 fra herbalife fungerer, og annen omega-3 fungerer ikke. Faktum er at herbalife sin omega-3 bare er sånn midt på treet kvalitetsmessig, mens prisen er skyhøy. Derfor ser jeg ingen gode holdepunktet på hvorfor jeg skal anbefale Herbalife.

  3) Styrke og utholdenhet har mest med treningen å gjøre. Du kan ikke takke herbalife for denne fremgangen. Likevel står det stor respekt av det du har oppnådd. Så du må ikke misforstå – jeg ville ikke anbefalt deg å gjøre noe annerledes, litt avhengig av hvilke herbalife-produkter du bruker. Synes du smak, pris og kvalitet er ok, og det fungerer for deg – så sier jeg bare: kjør på.

  Uansett konsept så vil man alltid finne tilhengere. Herbalife handler mye mer om den gode idén og utviklingen av et konsept, som det handler om pris og kvalitet. Nettopp det at det sitter svært så intelligente mennesker bak dette produktet er hovedårsaken til suksessen. Hadde jeg og du brukt herbalife sine produkter og kalt de «Weightloss», ville ikke vi klart å gjort det samme. Poenget mitt er at det ikke handler så mye om kvalitet, men hvordan man kan selge et produkt.

  Herbalife lurer mennesker når det kommer til kvalitet og pris. Det kommer man ikke utenom. Man finner tilsvarende produkter til lavere pris andre plasser.

 19. 20
  Anonym

  Yo :-)
  Jeg kommer litt etter alle andre jeg^^
  Ville bare si at du er veldig flink til å vise frem din kunnskap og begrunne argumenter. Stå på!

 20. 21
  Aina

  Herbalife sitt kosttilskudd/måltidserstatter er ikke så verst i kvalitet egentlig, men det er klart det finnes like gode produkter til hyggeligere priser der ute i hyllene.
  Når det gjelder Herbalifes fornøyde kunder, tipper jeg dette i stor grad skyldes at disse kundene i utgangspunktet er overvektige mennesker med dårlig kosthold, og selvfølgelig blir de da fornøyde når de plutselig får i seg næring, samt veiledning på veien mot bedre helse. Det har altså ikke så mye med Herbalifes produkter i seg selv å gjøre, men utgangspunktet til kundene.

  Jeg kan forresten legge til at jeg sluttet tvert å røyte da jeg spiste Herbalifes pulver for et par år siden, selv om jeg i utgangspunktet spiser både sunt og variert og vet en masse om kosthold og ernæring, så helt bortevekk er produktene ikke.

 21. 22
  peacy86

  Hei.
  Jeg må bare spørre deg, men har du prøvd produktene til Herbalife?? Jeg mener perosnlig at du kan ikke dra en Herbalifeline boks ut fra en hel produkt mengde og si dermed at ALLE produktene er svindel. Herbalife har eksistert i mange år, og dette er det en grunn til. De fleste pyramidespill- selskapene også i verden har gått til grunne, og de eksisterer ikke lenger. I hvert fall ikke i Norge, og det er det en god grunn til. Vi har noe som heter konkurransetilsynet, og de tar vare på næringslivet i Norge.

  Herbalife er bevist ikke et pyramide spill, og du kan ikke tjene deg rik ved å ha noen få ledd under deg. Det kreves ekstremt hardt arbeid til. Dette kan jeg med sikkert si av
  egen erfaring!

  Og du har ikke stusset på hvorfor mange store fotball lag rundt om i verden bærer logoen til Herbalife på draktene sine (også andre idrettsgrener i verden som gjør det)?? De er et stort og seriøst selskap i verden, og en grunn til hvorfor de er kåret til nr 1 =)
  De har også mange høyt stående leger med i teamet sitt. Tenkte du burde ha disse tingene klart for deg før du med sikkerhet går ut å sier at noe er svindel uten kilde kunnskaper nok!! Som man tydeligvis kan se her!!

 22. 23
  Robert André

  Aina – Prisen er langt verre enn kvaliteten, der er vi enig. Om man føler at man får en effekt, så er det ikke slik at jeg anbefaler alle å slutte. Jeg anbefaler derimot ingen å begynne med Herbalife, nettopp fordi det finnes likeverdige, eller bedre produkter til en langt billigere penge.

  Peacy86 – Jeg tror ikke du helt har satt deg inn i hvor kritikken min ligger. Den ligger først og fremst at man selger en vare som er billig å produsere til en ekstremt dyr pris. Når det gjelder produktutvalget til Herbalife, så har jeg tatt utgangspunkt i de produktene jeg har mest kunnskap om (proteinpulveret, måltidserstatteren og omega-3 produktet).

  Hvorfor skal jeg stusse over at Herbalife sponser fotballag? Dette handler om penger – kapital. Dette lærte du om på den videregående skolen om du tok bedriftslinjen (el. lignende). Alle kan sponse noen, bare de har penger nok.

  Høytstående leger sier du? Du tenker på de legene som er kjøpt og betalt? Om jeg skulle solgt kosttilskudd ville det vært mer naturlig å ha med ernæringsfysiologer på laget.

  Jeg har skrevet 2 artikler om Herbalife som alle baserer seg på fakta. Jeg registrerer derimot at ditt innlegg er helt uten faglige motargumenter. Billige forklaringer som leger og fotballag holder ikke mål, dessverre. Forklar meg gjerne hvorfor jeg skal bruke proteinpulveret, måltidserstatteren eller omega-3 produktet til Herbalife…. Gir du meg et fattig argument, så imponerer du..

 23. 24
  Kine

  Ville bare si en ting.
  Herbalife sine sponsoravtale er unike. Det eneste idrettsutøverne blir sponset med er produkter. Det har ikke noe med penger å gjøre, men de unike produktene.

 24. 25
  Robert André

  Kine – Og dette har du dokumentasjon på regner jeg med? Ikke av typen «ord skrevet på en nettside», men dokumentasjon.

  Jeg vet jo selvsagt at dette bare er tull, fordi Herbalife får ikke lov å sette opp enorme reklameplakater på idretssarrangementer, fotballstadioner, etc – uten at det er penger involvert. Det er hevet over enhver tvil.

 25. 26
  Sara

  Skjønner at du ikke er nå stor fan av måltidserstattere, grovt brød og melk til frokost er helt sikkert det beste. Men for meg fungerer det veldig godt å kjapt drikke en shake før jobb isteden for å droppe frokosten, å da ikke spise før til lunch.

  Så, lurer på hvilke måltidserstattere du mener er av like god kvalitet som herbalife sine, men som er billigere?

 26. 27
  Robert André

  Sara – Jeg er ingen stor fan, riktig – men om du synes det fungerer for deg, så lever jeg fint med det (he he).

  Selv bruker jeg Mealtech fra Tech Nutrition til frokost (eneste måltidet jeg bruker shake i). Tar 2 frukt sammen med dette, i og med at jeg har litt kroppsvekt å bære på.

  1 pose gir 330kcal, 40g protein, 25g karb og 6-7g fett. De har kampanje med Mealtech til 369. nå (tn.no) – med andre ord 18-19kr pr pose.

 27. 28
  Marius

  Vell og merke er ikke Herbalife tilegnet kun de som skal slanke seg. Med riktig veileding er det også kost for de som ønsker å få en sunnere og bedre hverdag med eller uten trening, og de som ønsker å gå OPP i vekt. Prisene kan man faktisk avgjøre selv. Dersom man velger å kjøpe et litt større varelager i gangen, kan man jo få rabatter på opp til 50%.

 28. 29
  Hallo

  Dette blir virkelig for dumt.. Du kan ikke ta en boks av herbalifes produkter sånn helt ut av sammenheng.. Omega 3 er det produktet som er det dyreste i Herbalife, og etter min mening også alt for dyrt. jeg driver selv med herbalife, og er kjempefornøyd. jeg er ikke en av de typiske overvektige som spiser usunt og ikke trener.. Jeg spiste forholdsvis sunt og trente masse, men jeg spiste alt for lite..

  Nå har jeg gått ned 10 kg og jeg har jobber hardt for å få kunder og prosenter på produktene. Og jeg bruker selv den Omega 3 boksen, og den er fantastisk!

  Den er dyr kvalitet, det er jeg enig med. Men du kan virkelig ikke si at Herbalife er svindel! Det de aller fleste sammenligner Herbalife med er shake, og den er faktisk ikke så dyr! I forhold til en lunsj med en bagett(som mange nye kunder kjøper) som du kjøper i kantine for 30 kr til lunsj pluss drikke. Koster shake med melk litt over 20 kr! og da får du i deg alt du trenger… Måltidsbarene til herbalife er heller ikke så mye mer enn en nutrilett kjøpt i burikken, og proteinbarene8som er et godt alternativ til sjokolade) er mye billigere enn å kjøpe en sjokolade i butikken. og du slipper de kaloriene! Teen koster ca 6 kroner koppen.. osv! Jeg tror du skal tenke deg litt mer om før du bruker den typen ord igjen!!

 29. 30
  Robert André

  Hallo – Har du lest denne? http://fitnessbloggen.no/blogg/2009/9/3/dette-br-du-vite-om-herbalife/

  Det er da vitterlig ikke bare omega-3 produktet til Herbalife som er overpriset. Det samme kan trygt sies om både proteintilskuddet og måltidserstatteren. Når man hos konkurrenter kan finne lignende produkter til bare en brøkdel av prisen, så synes jeg det er på sin plass å kalle det svindel. Her lokker man kundene til å tro at produktkvaliteten er så god at det ikke finnes tilsvarende produkter på markedet.

  Du mener at jeg ikke kan sammenligne tilsvarende produkter hos konkurrenter, men sammenligner selv Herbalife med en baguett på butikken? Det faller på sin egen urimelighet, og vel så det.

  Jeg har plukket ut 3 produktkategorier jeg kan en del om, og når det gjelder omega-3, proteinpulver og måltidserstatteren så er det ekstreme prisforskjeller.

  263kr for 240g proteinpulver, 387 kroner for 550g måltidserstatter og 298 kroner for 90 stk 500mg kapsler med fiskeolje. Du skal slite med å finne noen på markedet som så grovt overpriser produktene sine.

  • 31
   Liv-Hanne

   Hei!
   Jeg merker at for første gang på lenge har energien min steget når jeg har brukt måltidserstatteren til Herbalife.

   Vær så snill kan du liste opp andre billigere alternativer fra konkurrenter? Jeg er veldig interessert i samme effekt bare billigere!!!

 30. 32
  Lone

  Dette blir for teit!
  Herbali1fe er sinnsykt bra, så ikke kom og si at det er svindel!

  Blir bare provosert av deg

 31. 33
  Eivind

  Herbalife er jo egentlig geniale, de greier å selge produkter til en pris som ligger himmelhøyt over konkurrentene selv om produktene ikke er bedre (noen ganger dårligere), samtidig greier de å hjernevaske selgerne til å ignorere forskning, produktsammenligning etc. Det finnes nok mange «fete» sjefer\pyramidetopper innen herbalife-konsernet som ler hele veien til banken.

  Heldigvis finnes det mange som er smarte nok til å se gjennom propagandaen og finne seg billigere og ofte bedre alternativer, synes det er flott at du lager disse artiklene Robert! :)

 32. 34
  Vegard Lysne

  Prisen per porsjon er jo helt uvesentlig så lenge porsjonsstørrelsen er såpass ulik!

  Når en «porsjon» med Mealtech er 100g, mens en «porsjon» Herbalife er 25g (http://catalog.herbalife.com/weight-management/formula-1-nutritional-shake-mix), så kan prisen være så lik den bare vil, per innhold er herbalife 4 ganger så dyrt.

 33. 35
  Robert André

  Lone – For meg er det svindel når man selger noe som har en kvalitet man finner hos konkurrenter, men i tillegg mangedobler prisen. Kvaliteten er helt gjennomsnittlig. Greit nok at du blir provosert, men du må komme med et motsvar som er bedre enn det du gjør.

  Eivind – De står ikke tilbake for noen hva gjelder markedsføring – og det å drive business. Det er de eksepsjonelt dyktige.

 34. 36
  Sporty

  Hei!

  Alt salg av diverse pulver og kosttilskudd er SALG og baseres på at noen skal tjene på det. Det er sånn kjøp og salg fungerer, uanssett hvilket merke som står på.

  Jeg kjenner ikke så godt til annet enn Herbalife Formel 1 pulveret, som jeg gladelig betaler for og er superfornøyd med. Jeg har fått masse energi og det har hjulpet meg. Og jeg har også prøvd andre pulver til mine morgen-shaker, men disse er best for MEG. Derfor regisrerte jeg meg som distributør, kun for å få det billigere selv og uten å selge til andre. :)

  Men når det kommer til kosttilskudd er jeg enig i at pris på Herbalife er dyrt, derfor kjøper jeg andre merker der, som jeg også er fornøyd med.

 35. 37
  Yngvild

  Herbalife er får personer som ikke har noe som helst peiling. Utrolig hvordan de lurer folk til både å selge og kjøpe. Så sitter det noen på toppen med alle pengene.

  • 38
   Christine

   Nei, det er ikke noen som sitter på toppen med pengene. DA hadde det vært pyramide. Dagligvarebutikker er mer pyramide enn Herbalife noensinne har vært.
   Ihht norsk lov er pyramide forbudt og da hadde ikke Herbalife eksistert i Norge.
   OG det er feil at ingen sitter med kunnskap.
   Skjerp dere og innta fakta før dere uttaler dere.
   At dere er skeptiske er lov, men ikke svartelist NOE før dere vet fakta.

 36. 39
  Kurt

  Jeg prøver å spise sunt, ikke melk, gluten, sukker og gjær, e-stoffer.. Men da er det ikke mye igjen å legge på seg av når en i tillegg trener. Ble anbefalt Herbalife shake, blande m soyamelk tilsatt litt olivenolje var kjempegodt! Men så leste jeg litt mere nøye på boksen:

  100 g Herbalifeshake inneholder 34,6 g karbohydrat, derav 32,7 g sukker.. (i form av fruktose, men likefullt sukker, bare litt snillere med blodsukkeret) melkeprotein og aspartam i sjokoladeshaken. ?? Hva er sunt med dette? Snarere tvert imot. Litt av en nedtur..

  Hva har du og anbefale Robert? Mealtech som du nevnte? Takknemlig for svar, fin blogg forresten..

  • 40
   Vegard Lysne

   Fruktose er overhodet ikke et bedre valg av karbohydrater enn glukose. Snillere med blodsukkeret ja, men for blodlipidene sin del er det dårligere nyheter. Inntaket av fruktose bør begrenses, spesielt i form av raffinert sukker.

   Du har veldig mye igjen å spise selv om du kutter ut det du sier: Kjøtt, fisk, egg, frukt, grønnsaker, nøtter, frø, oljer. En god plan er å lage store porsjoner til middag, slik at du kan legge restene i bokser og bruke til de neste måltidene. Les litt om steinalderkosthold, så vil du få mange ideer!

 37. 41
  joacim

  Heisann. Herbalife e produsert av topp leger og proffesorer som er i samarbeid med 2 store universitet i usa hvor de teste og produsere herbalife produkter så de er tilpasset hvert eneste land. Hvert land har sine retningslinjer å gå ut ifra i forhold til mengder av vitaminer osv. Herbalife er godkjent av mattilsynet og er i tett sammarbeid med myndighetene så at herbalife er pyramide er helt absurd, hvor da pyramide er TOTALT ULOVELIG!

  Herbalife er ikke bare kosttilskudd men også måltids rettet så du kan bytte ut en god shake istan ferr en dårli frokost. For det første sparer du penger på å ta en shake istede for en frokost og jo mer man handler av herbalife, jo mere bonus får man, så det er ikke så dyrt som folk ska tro…

 38. 42
  Martin Notøy Nevtsaf

  Dette blir for domt!
  Du kan ikkje ta eit produkt av Herbalife, også seie at herbalife er dyrt!. Du veit herbalife har rabattordningar?
  Eg spiser gratis produkt, og har prøvd det meste som er på markede. Men det er ingen ting som kan måle seg med Herbalife sine produkt. Både med pris og kvalitet.

  Eg begynt sjølv på Herbalife fordi eg skulle bevise at det bare var noko tull. Og vist eg ikkje kunne sjå framgang i kosthaldet mitt så fikke eg pengane tilbake….
  Eg trenar 30 timar i veka og eg veit kva kroppen trenger. Herbalife er min beste annbefaling.

 39. 43
  Christoffer

  Heisann :)

  Her var en lang og heftig diskusjon :)
  Jeg synes det er utrolig artig at dette kom frem i lyset, for det er tross alt en viktig sak å diskutere.
  Jeg må si at jeg er både enig og uening med det som blir sagt her, og det gjelder fra begge parter :)

  Mitt navn er Christoffer Endresen, og jobber som Personlig Trener, samt kostholdveileder.
  Jeg er Herbalife distributør, men kan ikke skryte av at jeg er en av top distributørene.
  Når det er sagt så vil jeg gjerne dele mitt perspektiv på saken.
  Men før jeg går videre er det viktig å få sagt at vi mennesker ser ting i fra ulike perspektiv. Vi gjør det beste med det vi vet, og det vi ikke vet, gjør vi oss ofte opp en mening om før vi virkelig har funnet ut hva det egentlig går ut på.
  Dette kaller vi falske assosiasjoner (grusomt ord å skrive^^)

  Jeg vet hva Herbalife er, ut inn, og har derfor kompetansen og grunnlaget til å kunne diskutere dette på en saklig og profesjonell måte :) Jeg er ikke ute etter å henge ut noen, men heller å skape større forståelse for begge parter. Dette gjelder dere som ikke vet hva MLM og Herbalife er, og dere som vet litt hva det er :)

  Litt om MLM / Network Marketing.
  Det er en markedsføringsstrategi som går ut på en-til-en salg. Grunnen til dette er for at kunden ikke bare skal få et produkt som du kjøper, men at kunden også får oppfølging (inklusiv i prisen) slik at kunden får resultat! (Dette får du dessverre ikke når du kjøper produkt på Sunnkost eller andre butikker/nettbutikker)

  Det er også lagt opp slik at når du «sponser» nye personer til å bli distributører så har «du» som sponsor en mentorrolle for å hjelpe denne personen til å få:

  1. produkt resultat
  2. kunnskap for å hjelpe andre å få produkt resultat
  3. lære hvordan han skal lære det bort til andre

  Dette er med på å skape en dominoeffekt. Og «du» som distributør får da betalt 1-5%, fra selskapet, som bonus for den «dominoeffekten» du har skapt. Det er også slik at du får bare 3 ledd nedover, slik at det unngår å skape pyramidespill, men vi skal ikke gå i detalj på det her. Det har blitt diskutert mer enn nok fra før.
  En ting er sikkert: De som sitter på toppen sitter der fordi de har jobba for å komme seg dit. De er ikke ondskapsfulle mennesker/svindlere som utnytter andre, de er faktisk folk som har skapt et stort momentum og volumsalg i sin organisasjon.

  Btw: Du finner svindlere i alle typer for salg og tjenester, men du finner også skikkelige mennesker med gode verdier :)

  En ting som er viktig å merke seg er at hver distributør er «selvstendig». Det betyr at de ikke jobber for Herbalife, de jobber for sitt eget selskap, men distribuerer produktene. Å jeg skal si meg helt enig med deg Robert, det er mye tullete personer som er med i Herbalife :) Å ja, det er masse folk som ikke har peiling, og de sier at produktet har en «magiskformel» HALLELUJHA!!! hehe, virkelig underholdning på høgt plan :)

  En hver klok distributør vet at jo mer kunnskap hun/han har, jo bedre, enklere og fortere kan de hjelpe sine kunden og downline distributører :) Men dette er det svært mange som ignorerer :)

  Men faktum er, som du sier, at det er ingen magisk formel. Det er rett og slett en fin balanse mellom Protein, karbohydrat og fett + masse vitaminer og mineraler som gjør at du klarer å ta opp macronæringen bedre. Å det sier seg selv: Når du spiser drittmat og så forandrer på livsstilen (ved å erstatte 1-2 måltid med en shake) og virkelig får den næringen du trenger, så er det lett å tro på mirakler og magiske formler! :)

  Om det finnes bedre produkt, ja det gjør det sikkert! Om det finnes billigere produkter, ja helt klart! Men det er viktig at du ser det store bildet, og at du som kunde får mer enn bare ett produkt :) Det er vertfall slik jeg jobber med Herbalife!

  Jeg er svært fornøgd med produktene og jeg har prøvd mange forskjellige produkter, men er faktisk best fornøgd med Herbalife sine. Smaken er som baken, den er heldigvis delt :) Og vi må alle bare akseptere, og ikke minst respektere, at vi har ulike meninger. Du har all rett til å mene hva du vil om Herbalife, og jeg har full forståelse til dine meninger, men samtidig som at du krever at andre skal respektere dine meninger må du respektere de som mener det motsatte. Og det tror jeg du gjør, men du viste det vertfall ikke i artikkelen her.

  Når det kommer til pris så har jeg noen ord på det temaet også.
  Jeg er helt enig når det kommer til Omega 3 produktet. Det koster skjorta, og jeg vet ikke hvorfor, men det kan skal jeg gjerne skaffe litt mer info om. Når det kommer til måltidserstatterne så skal vi ser på prisen fra ulike perspektiv :)
  De som har lest bloggen din har fått sett ditt perspektiv, nå kan dere få se mitt.

  Før spiste jeg 3 knekkebrød (Wasa) med makrell i tomat til frokost hver dag. Det kostet ca. 21-23 kroner
  (i tillegg kom 1-2 glass melk). Når jeg kjøper en boks Herbalife får jeg 21 måltid til 407 kr, dvs: 407/21= 19,40 NOK får et måltid på ca. 220 kcal (P:20g K:21g F:7 g :) (PS: du skal ikke blande det ut med vann ^^).

  Så det blir faktisk billigere enn vanlig mat :)

  Viser også til en kommentar fra deg Robert hvor du skriver at du bruker Tech Nutrition. 1 pose kosten ca. 18-19 kroner, men igjen var sammensetningen helt annerledes. Men da kommer Martin Notøy inn med en god kommentar her. Han skriver at han har dratt nytte av rabattordningene til Herbalife (fra 25-50% på pris), noe som jeg også har gjort. Da blir priser pr. shake 10 kroner :) Dvs. at en dobbel shake koster ca. 20-22 kroner og den har like mye proteiner som Meal Tech, og den har mere karbohydrater (men du legger på 2 frukt som også øker prisen på din frokost) og litt mer fett.

  Og er du virkelig lur så finner du metoder som gjør at du kan oppnå gratis produkt på en enkel måte :)

  Så egentlig er det ikke så ille likevel :)

  Når det kommer til Formula 3, som er det rene proteinpulveret, så er det ikke ment som å blandes rent med melk eller vann. Det er ment for å gi ekstra proteiner til måltidserstatteren. Om du ønsker en proteinshake med bare proteiner, så velg et annet merke :) Som du sier, så er det mye billigere :)

  Herbalife kommer også med en egen sportserie til Norge nå til sommeren. Først DA kan vi starte å sammenligne produktene! For da er det produkter som er innenfor samme klasse og bruksområde :) I tillegg må du da også regne med at Herbalife har disse rabattordningene, som du og andre kan dra nytte av, hvis dere gidder og er smarte :)

  Jeg oppfordrer deg da til å lage en ny blogpost når det produktet kommer ut, og jeg vil gjerne spandere 1-2 mnd. forbruk slik at du får teste det ut og SÅ gjøre deg opp en mening :) Du har vertfall ingen ting å tape på utfordringen :) Men det kan vi komme tilbake til når den tid kommer :)

  Elles Robert så er verden slik at vi skal være kritiske og vi skal være ueninge :) Jeg håper at du har vertfall sett saken fra en helt annen side og fått mer forståelse :) Men forsett med den jobben dere gjør her på fitnessbloggen :) Dere gir masse god info og mange kule, samt artige poster :)

  Dere får alle ha en flott kveld/dag videre :)
  Hilsen Christoffer

 40. 44
  Eirik

  Går sjølv på dette produktet. Både EPA og DHA er oppgitt på den norske etiketten.

 41. 45
  Rikky

  Hei jeg er både enig og uenig med det som er blitt sagt her om herballife og dens produkt. Herballife er profesjonelle og de selger det meste av det kostholdet som kroppen trenger. Jeg hadde anbefalt dere Herbalife om jeg ikke hadde funnet bedre produkt med alt innholdet av det kroppen trenger med god kvalitet og virksomhet. Vitomega 3 produktet er den eneste som dere kan stole på. Om noen av dere trenger dette produktet her så er det bare å kontakte meg på mail rikky_14_@hotmail.com så får dere den for en bra pris. Dere kan godt lese litt om den på nettet og få bekreftet at dette er ikke noe tull altså. Jeg bruker den sjøl også så jeg anbefaler nok til alle dere det ute også ikke bare for at jeg får solgt det jeg gjør det her for at dere ikke skal bli svindlet av alle de andre der ute som skryter av sitt produkt som ikke er helt som de sier.

 42. 46
  Jonas

  Jeg er nå i en situasjon hvor jeg finner andre alternativer for melk og gluten. Derfor er Herbalife en mulig god kilde for meg (spesielt shakene, selv om de inneholder peptidene og kasein av gluten og melk, så er de fullstendig nedbrutt og kroppen reagerer ikke på dem). Jeg står verken positiv for eller er i mot Herbalife, må si meg delvis enig begge veier. Men i stedet for å rakke ned med dårlige begrunnelser, synes jeg dere i Fitnessbloggen heller kan finne erstattere til Herbalife sine mest gjeldende produkter og OPPGI dem. Det hadde i hvert fall hjulpet meg mye, også mange andre.

Bli med i diskusjonen

Gjester setter brukerbilde hos Gravatar (få ditt eget her)