Har han fortsatt sixpack?

Sprek har laget en oppfølgingssak hvor de sjekker hvordan det går med sixpackmannen.

FOTO: Monica Strømdahl for Sprek

De fleste husker vel sixpackmannen Martin Thronsen, som i fjor noe motvillig hørte på oss når vi sa det var mulig å få sixpack på 3 måneder. Det ble tydeligvis en landssensasjon at det faktisk var mulig å komme seg i form, og bildene spredde seg raskt på mange av landets største nettaviser.

Artikkelen om opplegget var på trykk i FHM, men det finnes også litt om hva han gjorde her på Fitnessbloggen: Så lett får du six-pack på 12 uker.

Det er jo relativt vanlig at folk som raskt forandrer kroppen ofte ender opp der de startet, så nå har ihvertfall Sprek laget en oppfølgingssak hvor de sjekker om han fortsatt har sixpack. Imponerende nok sitter formen fortsatt bra, og de fleste bør merke seg at det går an å ha en fleksibel tilnærming til trening og kosthold, la motivasjonen styre hvor ofte (eller lite) man ønsker å trene, samt hvordan han bruker noen enkle triks for å holde på formen.

Sixpacken er fortsatt godt synlig. – Jeg tror jeg har funnet en slags løsning på hvordan jeg holdet dette ved like, sier Martin Thronsen.

LES SAKEN HEROsloby Sprek – Har han fortsatt sixpack?

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.