Fitnessbloggen forklarer

I lys av dagens oppslag i Dagens Næringsliv har vi andre skribenter og bidragsytere på Fitnessbloggen lyst til å kommentere det som blir skrevet.

Fitnessbloggen har hele tiden hatt en klar holdning mot doping, både i sine artikler og i diskusjonsforumet. Vi synes derfor det er svært uheldig som et av landets største nettsted for trening og kosthold, å bli knyttet opp mot saken slik den blir omtalt i Dagens Næringsliv i dag.

Dette er ikke minst en særdeles trist situasjon, både profesjonelt og personlig, for oss andre som bidrar til å holde dette prosjektet gående på en daglig basis, og som nevnes eksplisitt i saken til Dagens Næringsliv som “skribentene på Fitnessbloggen”. Vi brenner alle for våre fagfelt og interesser og driver med dette på hobbybasis fordi vi liker det, og fordi vi har et genuint ønske om å hjelpe andre mennesker.

Derfor synes vi det er ufattelig trist at vi har blitt dratt inn i denne saken på grunn av handlingene til enkeltpersoner. Dette er akkurat like sjokkerende for oss som det er for dere. Enten det skulle vise seg å være hold i siktelsene eller ikke, er hele denne saken noe vi tar sterkt avstand fra på alle måter.

Fitnessbloggen er mer enn én person. Vi er et stort antall skribenter og bidragsytere fra hele landet, mange fra forskjellige treningsmiljø og med forskjellige bakgrunner. Vi publiserer i tillegg oversatte artikler og innlegg fra utenlandske skribenter som vi låner fra deres nettsider. At disse menneskene også skal implikeres i en sak som dette er det aller siste vi ønsker.

Vi ber derfor om deres forståelse og støtte, for noe som har rammet oss andre som signerer med våre fulle navn på Fitnessbloggen akkurat like hardt som det har rammet dere.

Vi ønsker virkelig å drive dette prosjektet videre, og vi håper at dere vil fortsette å se på Fitnessbloggen som det vi ønsker at den skal være; altså et nettsted for deg som er interessert i trening og kosthold, og som ønsker å ta kontroll over din egen kropp og helse – uten steroider.

Signert av:
Espen Espelund
Tor-Martin Tangen
Vegard Lysne
Simen Kristoffersen

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.