Denne hamburgeren er 14 år gammel

David fra Utah i USA handlet seg en hamburger fra fastfood-kjeden McDonalds i 1999. Slik ser burgeren ut i dag.

hamburger2

Foto: Bildet er fra programmet The Doctors.

David Whipple fra Utah (USA) var innom McDonald’s en tur i 1999. Etterpå glemte han hamburgeren han hadde kjøpt i jakkelommen. Noen år senere fant han jakken sin, og det visste seg at burgeren fortsatt var i lommen.

David ble overrasket over hvor godt burgeren hadde holdt seg på disse årene. Selv nå, 14 år etterpå ser den nesten helt lik ut som da han kjøpte den i 1999.

Denne uken ble David telefonintervjuet av TV-programmet The Doctors. Burgeren hadde funnet sin plass i studioet og ble vist fram til både publikum og tv-seere. 

Se innslaget fra The Doctors

At burgeren holder seg så godt som den gjør, er kanskje ikke så fantastisk som mange skal ha det til. Mat som er varmebehandlet og tørr er motstandsdyktig mot sopp og bakterier.

Derfor er det ikke noe poeng i å gjøre et alt for stort nummer ut av at hamburgeren er fra en fastfood-kjede og ikke er frukt som har blitt stående på kjøkkenbenken. Så før du ringer ned den lokale McDonalds restauranten bør du kanskje lese denne artikkelen (ekstern lenke).

Moralen er: Spis en McDonald’s hamburger og du ser likedan ut etter 14 år.

Sist oppdatert 25 april 11.08

Referanser

  1. The Huffington Post. World’s Oldest Hamburger? McDonald’s Burger From 1999 Almost Looks New 
Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.