Beer can bacon burger

Denne oppskriften bør prøves om du er glad i kjøtt, bacon og ost!

img_9767

Et norsk ord for kreasjonen jeg skal presentere dere for i dag må være innbakt Ølboks-Burger. Denne kan imponere den mest erfarne grillmesteren i sommer, for ja – den kan grilles!

Som med mange av oppskriftene mine så kan man ikke være redd for rødt kjøtt når man skal spise denne…

Til 2 personer trenger du:

  • 1 pakke karbonadedeig
  • 1-2 pakker bacon
  • «fyll» i form av løk, paprika,  evt. annet du vil fylle den med.
  • Ost (gjerne cheddar eller en ost som er smaksrik)

Del karbonadedeigen i to og lag to boller som du setter en ølboks nedi (eller andre bokser som jeg har gjort) og pakker kjøttet rundt.

img_9762

Pakk bacon rundt!

img_9764

Så har du fyllet du har valgt i hullet.

img_9765

Osten på toppen «forsegler» den innbakte burgeren.

img_9766

Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter (her må man følge med), eller på grillen i ca 1 time. Det er dessverre ikke en enkel fasit på steketid her da temperaturen varierer på grillen, men igjen: følg med.

img_9770

Bon appetit! Nydelige innbakte ølboks-burgere. Server gjerne med salat og søtpotetfries. :)

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.