AFPT – henter en av verdens fremste personlige trenere – Nick Tumminello til Norge

Flere kjente personlige trenere kommer til Beitostølen for å gi kunnskapen sin videre.

beitostolen-gjestegaard-2

Akademiet for personlig trening (AFPT) inviterer til en av årets mest spennende trenings- og kostholdskonferanser på Beitostølen 14.-18. august. Og det er store nasjonale og internasjonale navn som skal stå for det faglige innholdet denne helgen: Børge Fagerli, Lasse Tufte og Espen Arntzen får med seg storheter som Nick Tumminello, Menno Henselmans og Stephanie Wilson. Helgen avsluttes med en tur til spektakulære Besseggen. – Her blir det faglig utvikling, bootcamps og sosialt samvær, lover faglig leder Espen Arntzen ved AFPT. 

Nick Tumminello

En av verdens mest anerkjente PT’r – Nick Tumminello kommer til Beitostølen på AFPTs fitnessconvention.

Det dukker stadig opp nye tilbydere av PT-utdannelse, og det er et mylder av ernærings- og kostholdsveiledertitler. Akademiet for personlig trening (AFPT) en av landets første utdanningsinstitusjoner og ønsker nå å skape en fast arena for blant annet å bevisstgjøre PT’enes og trenings-industriens ansvar.

– Vi ønsker å gjøre PT-industrien mer profesjonell, sier Espen Lauritzen grunnlegger og daglig leder. AFPT inviterer derfor treningsinteresserte, PT’er og andre som tar kropp og helse på alvor, til det som skal bli en årlig samling på Beitostølen. – Her vil vi skape en felles arena for faglig utvikling, men det blir også bootcamps med harde treningsøkter og vi har fått satt opp en egen Tuftepark utenfor hotellet.

Lasse Tufte


Lasse Tufte vil sette sitt preg på konferansen, og det er også installert en egen «Tuftepark» utenfor hotellet.

Nick Tumminello regnes som en av verdens fremste personlig trenere, og kommer for første gang til Norge. Av andre internasjonale storheter kommer Jacob og Stephanie Wilson, med ernæring for muskelbygging som spesialfelt. Nederlandske Menno Henselmans følger opp dette temaet med å belyse hvordan en kan få opp muskelmassen samtidig som fettprosenten reduseres.

Her er et klipp fra et arrangement med Børge Fagerli og Menno Henselmans fra et tidilgere seminar.

Konferansen begynner torsdag og avsluttes med en tur til Besseggen søndag formiddag.

Menno Henselman

Menno Henselman driver nettstedet bayesianbodybuilding.com og er en ettetraktet foreleser.

–Vi ønsker å lage dette som en fast årlig aktivitet, sier faglig leder og grunnlegger Espen Lauritzen. – PT’er og andre i treningsbransjen har et ansvar for å holde seg faglig oppdaterte, det er viktig at vi utveksler erfaringer og samtidig skaper et seriøst sosialt nettverk. – Vårt mål er å være med å gjøre treningsindustrien mer profesjonell, avslutter Espen som understreker at konferansen er åpen for alle enten de jobber i bransjen eller ikke.

Fitnessbloggen vil dekke konferansen og kommer med reportasjer og bilder.

For mer informasjon klikk her.

 

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.