AFPT gir bort kostholdsutdanning til alle norges barnehager

Målet er å få verdens sunneste barn.

bama

Grunnleggerne av Akademiet For Personlig Trening (AFPT), Espen Arntzen og kona Kine Borge-Skar Arntzen, ønsker nå å bidra til å sørge for sunnere barn i de norske barnehagene. De ønsker at AFPT skal være noe mer enn kun en utdannelsesinstutisjon, og når AFPT nå hadde sitt 10-års jubileum kunne de avsløre at de ønsker å bruke overskuddet i bedriften til å forbedre folkehelsa, da ved å gi gratis kostholdsveilederutdanning til alle norske barnehager.

Espen Artnzen, AFPT

Espen Arntzen, AFPT

– Vi vet at vaner etableres tidlig og barnehagen ser faktisk barna våre mer enn vi gjør. Dermed er de ansattes kunnskap om kosthold og barn utrolig viktig, sier Espen Arntzen til barnehage.no

– Barnehagepersonale som skal gi våre unge, håpefulle den beste starten i tillegg til foreldrene må få opplæring i hva som er sunn ernæring. En stor andel av barnehagepersonale har manglende kunnskap om ernæring. Uten denne kunnskapen vil en stor del av barnas hverdag mangle den riktige kunnskapen. Alle barnehager bør ha obligatorisk opplæring av ernæringsfysiologer for å kunne gi riktig kunnskap videre, skriver Arntzen selv på AFPT’s hjemmeside.

AFPT kommer ikke til å få noe økonomisk igjen for dette prosjektet, og bruker heller ingen midler på markedsføring, men satser på «jungeltelegrafen». Vi i Fitnessbloggen føler at dette er et ekstremt godt tiltak for å forbedre helsa til den norske befolkning og ønsker med dette å bidra til å spre budskapet slik at det når ut til flest mulig.

Utdanningen er nettbasert, og de som tar kurset kan bruke fra noen uker og opp til seks mnd på å fullføre.

Jobber du i barnehage og ønsker deg denne utdannelsen? Trykk på bildet og les mer.

afpt_barnehager

Les mer om tankene bak prosjektet på barnehage.no og AFPT’s hjemmeside:

Barnehage.no

AFPT

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.