10 praktiske og enkle tips for å unngå overspising

Vi garanterer at du ikke kjenner til alle disse.

iphone

Når folk skal komme seg i form og bygge en ny kropp så ser vi ofte et fokus som er helt feil. De begynner med kondisjon, så legger de til litt styrke, og ganske kort tid etterpå kommer spørsmålene om kosttilskudd. Men, hvor ble det av kostholdet?

over-work-out

Pst! Sixpacken er på kjøkkenet.

Det «gamle» uttrykket om at sixpack lages på kjøkkenet er faktisk veldig sant. Spiser man feil vil ikke treningen få på langt nær den effekten man ønsker, og det å jogge eller trene styrke for å gå ned i vekt er for de aller fleste kun å svømme mot tidevannet. Nøkkelen ligger i å spise nok av de næringsstoffene man trenger (hovedsakelig gode proteinkilder og sunne fettsyrer, og så legge til karbo/fett som man føler for – til en stor grad). Det skal nemlig godt gjøres å forbrenne mer enn energien man får fra et par brødskiver eller en fancy kaffedrikk.

Er du en av dem som synder på kostholdet? Eller kanskje du er som meg og overspiser med en gang konsentrasjonen glipper? Da bør du ta en titt på denne videoen for å finne gode triks for å redusere matinntaket, og heller fokusere på mat som er bra for deg når du først spiser.

Bare for å ha sagt det, så er alle disse triksene basert på vitenskap – det er nemlig vist gang på gang at selv oppegående personer som er vant til å telle kalorier overspiser om de for eksempel får en stor tallerken, så prøv disse triksene og se hva som skjer. 😀

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.